Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ma ktoś z was taki samochód i ile już tym jechaliście na maksa, ja jeszcze się boję do końca dawać, 3 bieg około 180 i czwórka 210 , dalej nie patrzałem , śmierć w oczach ..

????????????????????????????????????????????????

Opublikowano
Otóż ma ktoś z was taki samochód i ile już tym jechaliście na maksa, ja jeszcze się boję do końca dawać, 3 bieg około 180 i czwórka 210 , dalej nie patrzałem , śmierć w oczach ..

...ale na pececie czy na play station...?

Opublikowano

o dżisys :duh:

to ty chopie mega kozak jesteś jak przy 210 oczy zamykasz i tniesz dalej

tera z takom furom to ty jusz bendziesz pierwszy kozak we wsi, 210 na czfurce tniesz??? łooooł :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

pees: "gu" zgubiłeś w swoim nicku

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

"Powinienes zamknac budzik" czyli twoja BMW trzystadwadziesciaosiem powinna pojechac 250 km/h

Jezeli pobijasz rekordy predkosci to zawsze miej oczy otwarte.:worried: Miejmy nadzieje ze robisz to na jakims torze :lol: a nie na drodze publicznej. :roll:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.