Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się was zapytać, czy f10 z 2015 roku ma już ledy na wyposażeniu w środku auta ?

Zależy mi na białym zimnym świetle, a nie żółtej żarówce :D

Pozdrawiam

Opublikowano

I to definiuje to czy kupisz takie F10?? Wymiana całego oświetlenia ze zwykłego na led to koszt max 300złotych ...

Wysłane z mojego STV100-4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Witam, u mnie są ledy :)
- Dzięki !

I to definiuje to czy kupisz takie F10?? Wymiana całego oświetlenia ze zwykłego na led to koszt max 300złotych ...

Wysłane z mojego STV100-4 przy użyciu Tapatalka

Nie definiuje, niemniej jednak jakiś czas temu sprzedałem f30, gdzie były zwykłe, później wziąłem od znajomego BMW 428i z 2015 r i miała już led, co wygląda ładniej.

Nie chodzi o wymianę, po prostu, zastanawiam się, czy ten rok ma, czy pchają pół na pół.

Opublikowano
Witam, u mnie są ledy :)

A u mnie sa zolte swiatelka, czyli wnioskuje, ze ledow BRAK.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BMW ma zestawy ledowe dla poszczególnych modeli - wymiana 30 min - pełne oryginalne komplety dla tych co ledów nie mieli a chcieliby posiadać, więc to chyba nie straszny problem wymienić? :D

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A u mnie sa zolte swiatelka, czyli wnioskuje, ze ledow BRAK.

Zależy co masz na myśli pisząc "żółte". Równie dobrze możesz mieć białe w tzw. barwie ciepłej.

Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie zimnego białego świata np. przy kremowej tapicerce :o co innego np. przy czarnej.

Przy kremowej tapicerce używa się właśnie barwy białej ciepłej.

To czy masz LED czy żarówki łatwo określić, bo widać je chociażby przez szybkę w lampce nad lusterkiem.

Opublikowano

Jakie 300 zł na LED-y? :O

Wymieniłem cały komplet w F11 i wyszło coś około 140 zł. Świecą mocniej, o wiele lepiej niż standardowe żarówki od BMW.

Opublikowano

Ale nie sa to OE LED BMW, prawda?

Sluchaj, Kolego serdeczny -gdzie w touringu sa bezpieczniki i mapka do nich?

Znalazlem tylko w schowku z przodu, bez mapki.

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wszystkie mają- ja mam z lutego 2015 i nie ma ledów ..... też mysle nad wymianą żarówek na ledy ale cały czas sie waham bo jednak te żarówki dają takie fajne ciepłe światło - jest taka zmiana jak sie zatrzymasz i otwierasz drzwi i zaczyna inaczej świecić ..... ale ja mam ambient light ...

Ori zestaw ledów od BMW to okolice 500zł ( widziałem w salonie na wystawie )

Chińskie mozna miec za ok 35 dolców.

Opublikowano
jest taka zmiana jak sie zatrzymasz i otwierasz drzwi i zaczyna inaczej świecić

Mozesz rozwinac?

Opublikowano
no jak jade to mam podświetlenie ledowe ambient a jak otwieram drzwi to włącza sie oświetlenie srodka czyli zwykłe żarówkowe takie cieplejsze - ma to swój klimat :norty:
Opublikowano

Aaa, rozumiem.

Niestey w moim aucie ambientowe jest prawie niewidoczne - szczegolnie to w drzwiach.

Opublikowano
można prosić o link do sklepu z kompletem żarówek ledowych do wnętrza f10tki?
http://imageshack.us/photo/my-images/190/95216545.jpg/
  • 2 tygodnie później...