Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ja mam 80tys na jednych wtryskach, zero awarii ;) Nadal Twoje doświadczenia nic nie mówią, póki nie odniesie się ich do ilości bezawaryjnych aut, bo równie dobrze to co piszesz może dotykać 5% aut.

Niech i tak będzie, gratuluję, że macie bezawaryjne sztuki.

Za dużo widziałem, sporo relacji samych ludzi z trzech różnych ASO, znajomy pracuje w UK i tam to samo, na potęgę problem. Na 5er też jeden gość sprzedawał "ideał" (mały przebieg i naprawdę ładna sztuka), po sprzedaży zaś powiedział co bolało auto i wszystko się potwierdziło.

Jest przede wszystkim problem z rozrzedzaniem oleju przez benzynę, być może latanie po trasach niweluje to bardziej, zaś jazda miejska/krótkie odcinki się do tego przykładają.

Temat rzeka i nie zamierzam Cię do niczego przekonywać - za dużo widziałem i za dużo o tym się mówi, by był to ot taki sobie malutki procent/problem.

E60 535i 2009 M Sport / Schwarz 2 / Shadowline - touched by R-PERFORMANCE - gone

F10 535i 2013 M-sport / Schwarz 2 / Shadowline ++ by DYNOSOFT - his - gone

M3 E92 2012 Competition - gone

F10 535i M-sport LCI / Carbon Shwarz

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taka sytuacja :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=6950926473 - cena do dogadania jak ktoś będzie naprawdę chętny.

E60 535i 2009 M Sport / Schwarz 2 / Shadowline - touched by R-PERFORMANCE - gone

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cenowo wyszło lepiej niż w Polsce? Szukam 535i i rozważam kilka opcji..
Opublikowano
Oczywiście że opłaca się z USA ale strasznie dużo czasu to zajmuje no i nie jest lekko ale mimo wszystko warto... Więcej info priv.
Opublikowano
I jest to loteria bo kupujesz auto w ciemno a po drodze też wiele może się wydarzyć.

Albo jak w moim przypadku - trzeba dużo zapłacić ;) Tylko ja polowałem ponad pół roku i na aukcji "biłem się" z prywatnymi chętnymi, nie handlarzami

Opublikowano

Ja walczyłem 1.5 miesiąca. Koło nosa przeszło z 10-13 aut. Ale trafiłem fajnie.

Dokładnie po drodze wszystko może się zdarzyć, np w moim F30 w którym dosłownie do wymiany przedni zderzak i grill oraz pęknięty klosz reflektora; to jak przyszło auto to się okazało że ktoś po drodze nie domknął maski i ta z impetem walnęła w szybę i do wymiany: maska, szyba, siłowniki-na szczęście tyle.

Z kolei w fordzie fusionie znajomego jakimś dziwnym trafem zrobiły się dziury jakby ktoś calową rurą się nadział w tylnym zderzaku i klapie :D A na fotkach z aukcji wszystko cacy i widać dokładnie że było ok.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jak fura? śmiga?

jakieś awarie od kupna się przytrafiły czy tylko podstawowe rzeczy robiłeś?

;)

Odpukać nic. Kompletnie. Jestem bardzo zadowolony. 99400 na szafie.