Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy istnieje możliwość ograniczenia mocy w tym silniku? Chciałbym, aby ten silnik miał mniej mocy niż fabrycznie. Oczywiście tymczasowo.

Aha i jeszcze jedno. Jak to wpłynie na turbiny?

Ze względu na bezpieczeństwo chciałbym się oswoić z mocą. Czy to głupi pomysł?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko idzie zdławić.

Jedź do jakiegokolwiek tunera i niech zmieni mapy momentu i powietrza.

Tylko po co zmieniać, lepiej oswajać się z mocą, przecież nie musisz na pełnym ogniu jeździć.

Nie obraź się to troszkę chory pomysł.

Opublikowano
Witam. Czy istnieje możliwość ograniczenia mocy w tym silniku? Chciałbym, aby ten silnik miał mniej mocy niż fabrycznie. Oczywiście tymczasowo.

Aha i jeszcze jedno. Jak to wpłynie na turbiny?

Ze względu na bezpieczeństwo chciałbym się oswoić z mocą. Czy to głupi pomysł?

Pozdrawiam

śmieszne troche :shock:

ja mam więcej mocy niż twoje autko o 60KM i nie mam jej za dużo a wręcz przydałoby się więcej :)

przyzwyczaisz się ,nie pękaj !

Opublikowano

Przesiadka z 143 koni na ponad 300? Nie będzie zbyt szokująca? :oops:

Miało być M54B30, ale jednak kupię coś nowszego i mocniejszeg :cool2:

Opublikowano

też jak miałem 150km w e46 i sie przesiadłem na 330d 280KM to myślałem że to będzie miazga a okazało się inaczej

niektórzy jak słyszą że auto ma 300km to myślą że teleportują się prosto na księżyc albo że będzie ich miotało po drodze jak szatan :D

będziesz miał zwykłe zwinne auto które daje frajde z jazdy, kupuj i nie wahaj sie bo potem ci mocy będzie brakować ;)

Opublikowano

No to mnie przekonaliście.

Moglibyście oszacować ile jest warte takie 335i w coupe najlepiej po lifcie. Widzę dużo ciekawych ofert mobile.de :) :cool2:

Opublikowano

Jak widzisz ciekawą ofertę, to wrzuć ją tutaj http://obliczauto.pl/ i wszystko będzie jasne.

Co do pierwszego postu, to w życiu czegoś takiego nie widziałem, tuner by chyba się lewą nogą przeżegnał jak byś chciał taki mod wykonać.