Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do aukcji

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5840112725

Byliśmy, oglądaliśmy, pomierzylismy -- jednak gruz.

Nie jest nie uszkodzona, nie jest bezwypadkowa.

Ogólnie słupek do wymiany.. Kopci olejem na zimnym i ciepłym ostro poci się i leje zewsząd, cała umyte podwozie aż błyszczy.

Blacharsko

Tył - kit kitem klejone, nawet zderzak rzeźba

lewa strona wszystko plus 260um nawet do 800um doły drzwi

Prawa tył ćwiartka 260um nowa lampa prawy tył

Maska odpryski i detale.

Prawy amortyzator wylany

Ogólnie coś ze wspomaganiem

Masz zamiar jechać kawał drogi po nią i nie chcesz dołożyć do niej min 7-10k nie jedź. Szkoda czasu.

Opublikowano

przebieg w ogloszeniu 181 tys :duh:

za samo to klamstwo, nie chcialoby mi sie wstawac nawet od komuptera, nie mowiac o wyjezdzie zeby ja obejrzec

Opublikowano
To auto długo wisi, co najmniej pół roku.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Takie grosze za 540i po lifcie, to nie mogło skonczyc sie inaczej....
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Ze skrajności w skrajność :mrgreen:

...i to ogłoszenie powinno być umieszczone w tym dziale jako temat 'przyklejony' - żeby każdy mógł sobie obejrzeć, jak może wyglądać (i ile kosztować) używane auto po przebiegu 100kkm i samemu wyciągnąć wnioski, co to znaczy DOBRZE :twisted:

Opublikowano
te auto było omawiane na forum 5er dawno temu, jego cena początkowa oscylowała w granicach ~25 tys zł. Unikać handlarzy bajkopisarzy.
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To auto długo wisi, co najmniej pół roku.

i to przy tak okazyjnej cenie :) ciekawe co tam na zywo jest... bo zdrowe 540i nawet biednie wyposazone, to szybką sie sprzedają...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
piszecie tu ze to wiatrak ze słupek do wymiany bo kopci,tacy znawcy bmw a nikt nie pomyslal o tymze może trzeba odme wymienić!!! odma wymieniona i auto nie kopci i super chodzi. a jak ktoś szuka 15 letniej V-ki i żeby była nowa to powodzenia. ja byłem ogladalem to auto mierzyłem i nie jest idealne bo nie jest nowe ale jest ok.
Opublikowano
dziwne rzeczy kolego piszesz ja kupiłem to auto i takiego czegos co piszesz nie ma chyba ze piszemy o dwóch roznych autach?. tak jak już pisalem wymieniłem odme i smiga git.