Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanko w ramach ciekawości nie wiecie jak wyglada lista wyposażenia do e46 na full wszystkie możlie opcjie? bo w moim wyposażeniu cna moje oko to brakuje kilku opcji, bixenona , roletki na szybę , dużej navi i Harmann Kardon, wiecie gdzie szukać takiej listy wyposażenia? koncowka mojego win to PM89100 może ktoś mi powiedzieć co barkuje mi do pełnej listy ?
Opublikowano

Najlepiej poszukaj cennika, tam będą możliwe konfiguracje i doposażenia?

Mam niemiecki cennik e46 touring z 09.2003. Jakby co, mogę przesłać na PW.

Poza tym opcje fabryczne to nie wszystko. Jest wyposażenie, które nie było montowane w fabryce.

Np. xenonowe światła przeciwmgielne, opcje pakietu performance (nakładki na pedały, podstopnica, shortshifter itp).

Ogólnie rzecz ujmując temat jest obszerny.

Opublikowano

A może by tak skrobnąć maila do kilku ASO? Jest szansa, że odpowiedzą ;)

Ewentualnie do centrali na HelpDesk - kto jak kto, ale oni muszą mieć listę dostępnych opcji przy kupnie plus dodatkowe wyposażenie.

Opublikowano

Jak pisano wiele razy - w bmw nie ma full-a.

Wyposażenie się wzajemnie wyklucza, wystarczy zrobić sobie symulację jakiejkolwiek 3er na stronie bmw żeby zrozumieć o co chodzi.

Dodatkowe wyposażenie można zobaczyć też po real oem, bo było tego trochę choć już parę opcji jest niedostępnych.

Z ciekawych rzeczy :

- konsola w skórze ( jest dostępna )

- schowki w skórze

- skrętne xenony itd

Co do audio, to lepiej gra professional z HK niż duża navi z HK.

Lichtpakiet fajna sprawa i wiadomo - SS na pełnej skórze - albo jeszcze na najlepszej skórze.

Looknij sobie na bmw litwa, obrazowo jest co można pokombinować do modelu.

Opublikowano

Nawet nie to - jeden woli mPak a drugi Indyvidual itd

Mnie np obrzydza marzenie wielu jak np środek ori alpiny - czy to e46 czy e90.

Natomiast e39 w Indyvidualu i obszyciami konsoli w skórze wygląda w środku moim zdaniem fajnie.

W e46 dla mnie pełen mPak i dodatki niewykluczające się to jest :cool2: bo z wykluczającymi z fabryki nie wyjedzie.

No moje wyposażenie to biednych też nie należy, co ważniejsze stan tego wyposażenia.