Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Do M2 też będą programy :) Ale fajnie że obrobiło na torze najbliższą konkurencję.
  • Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ciekawy jestem jak BMW pójdzie z następnym M2( nowy M5 ma mieć silnik łączony z elektrycznym --oby NIE ) - za dwa lata BMW podobno ma zrezygnować z tylnego napędu w serii 1 i 2, maja być 3 litrowe silniki itp.- jeśli to się sprawdzi to radze kupić teraz auto i trzymać do grobowej deski.... seria 1,2, 3 i 4 z tylnym napędem przynosi niesamowite radości z jazdy, jak to będzie przedni napęd z 3 cyl. silnikiem to nie tylko będę obrażony na BMW ale podziękuje jej na forever ...

http://www.auto-swiat.pl/zdjecia/bmw-kopiuje-golfa-nowosci-z-bawarii/1szjmc

Opublikowano
Zapowiada się nie ciekawie i nudno bez tylnego napędu i te trzy cylindrowe silniki :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
..... automat tez juz będzie inny niż ZF8 widzimy to w nowych X1.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
M2 na torze okazało się szybsze niż M4... :O

Zakładając, że M2 można docelowo stuningować do tego samego poziomu co M4, wnioski nasuwają się same ;]

http://www.motortrend.com/news/bmw-m2-versus-m4-sibling-rivalry/

To samo wlasnie wczoraj ogladalem :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

M2 niebieska do obejrzenia w Bawarii Katowice.

Wygląda ten kolor lepiej niż na zdjęciach.

Także próba wydechu Performance na żywo ale lekko. Nie można było. Wydech jak na początek rewelka.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pierwsze starcie Merc A45 AMG vs BMW M2

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czuje ze mercedes z rolki dostanie srogie baty..
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
:8) brak słów - gratuluję i zazdroszczę :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jaki kolor? zaliczki tylko 5 tys zl? kiedy odbiór? gratuluje :D
Opublikowano

Mam taki mały pomysł, żeby ustylizować wizualnie na M4 GTS, także szary, zapewne będzie dosyć rzadki, bo z tego co widzę niebieski króluje.

Odbiór po wakacjach, chyba październik. A co do zaliczki, wynika z zaufania do stałego klienta oraz faktu, że od biedy takie auto i tak im zejdzie gdybym się wycofał.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bardzo fajnie - mam nadzieje że moc pójdzie do góry na jakieś 450KM:) - 95% objedziesz wszystkie auta w PL
Opublikowano
Rabat nieustalony, z tego co słyszałem jest to pułap minimalny, raczej typu 3-5%
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powiedz że bawaria daje 8% :) to działa - tylko szkoda że zaliczka poszła
Opublikowano

no trochę późno na negocjacje, z drugiej strony zaliczka niewielka, więc pewnie będzie można powalczyć.

Ale nowy model, i w dodatku M, to pewnie najgorsze możliwe rabaty w całej linii BMW.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Myślę że tych aut będzie jak narazie mniej niż chętnych więc z rabatem to tylko symbolicznie.. Z tego co czytam to chyba większość idzie na USA, tam jest mega szał na ten samochód i wcale się nie dziwie :twisted: