Skocz do zawartości

e39 sprzęgiełko klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam tak jak w temacie.po włączeniu klimatyzacji z przedziału silnika dochodzi metaliczny chrobot tak jakby łozysko padało.Moje pytanko jest takie czy ktoś ogarniał temat wymiany łożyska za sprzęgiełkiem(bądż przy sprzegiełku nie wiem jak to jest zbudowane)jeżeli tak to proszę o radę dzięki
Opublikowano
u mnie tez jak stoje na zewnatrz samochodu slychac sprezarke takie chrobotanie,wewnatrz nie slychac musze to ogarnac
Opublikowano

mialem pisac o tym , mi tez łożysko klimy sie konczy, najpierw slychac je było na wlaczonej a pozniej juz na wylaczonej tez ale mniej, ostatnio zdjąłem pasek z klimy bo juz nie uzywam, temperatury mniejsze,

http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?860105-Replacing-ac-compressor-clutch-BEARING

filozofii nie ma jak widze

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
Sosna,nowe fegi tablety i inne cuda do auta wsadzasz a tu pasek demontujesz jak sprzęgiełko trzeba kupić :duh:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
witam odświeżę trochę temat czy wie ktoś jaki jest numer tego łożyska bo chciałem go wcześniej przed demontażem kupić