Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno zakupilem CB Radio, ktore wsadzilem do autka.

Mam taki problem: nie mam za bardzo pomyslu gdzie je wstawic. Nie chce wiercic dziurek w tapicerce ani w desce a jednoczesnie chcialbym miec do niego wolny dostep.

Ma ktos jakis pomysl na zamontowanie CB w e34??

Opublikowano
ja mam CB ustwione na sztorc między fotelem pasażera, a panelem środkowym, widzę zasięg anteny i mam dobry odsłuch informacji o suszarkach. Też kiedyś myslałem o lepszym miejscu, ale nic rozsadnego do głowy mi nie przyszło. :doh:chciałem założyć we wnęce pod popielniczką, trzebaby było wyciąć tak otwór, ale obawiam się w tym miejscu przechodzą jakieć "graty" i nie ma na tyle miejsca. A to miejsce byłoby idealne, gdyż wyswietlacz byłby świetnie widoczny. :D
Opublikowano

Witam

Właśnie dostałem radyjko CB na 30te :cry2: urodziny i też nie bardzo wiem gdzie je zamontować w E34. Jest taki niewielki schowek po lewej stronie od kolumny kierowniczej - myślicie że tam wejdzie?

Pozdrówka

Krzysiek
Opublikowano

i ja kupilem cb.Montaż zależy od rozmiarów auta ja przymierzałem w miejsce pojemnika na kasety w tunelu środkowym i nawet pasuje.Ale rozważam jeszcze lewą strone pod kierownicą .Uzależniam to od dlugości przewodu antenowego na który jeszcze czekam. zapodam foty.

ciekawa stronka mozna coś podejrzeć.

http://www.cb-radio.pl

BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano

Ja na razie mam ustawione tak jak Biotit, miedzy siedzenie a tunel srodkowy.

Krzysiek BMW Klub Polska - ja niestety nie mam takiego schowka

valdorane - za maly dostep do sqelcha, a apteczka jest na swoim oryginalnym miejscu i nie chcialbym tego zmieniac.

Opublikowano
Ja włażyłem je do pojemnika miedzy fotelami koło ręcznego i dodatkowo moge uzywac go jako podłokietnik :P . Ale to zależy od rozmiarów, u mnie idealnie tam leży.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano

Witam.

Kurcze nie wygląda to najlepiej :? bez urazy :D Zostawiasz radio w aucie czy demontujesz za każdym wyjściem? Twoje radio ma spore gabaryty więc faktycznie upchnąć je gdzieś to problem. Ja mam małego Alana i mam większe pole do popisu. Zrobię zdjęcie gdzie zainstalowałem

Pozdrówka

Krzysiek
Opublikowano
Witam.

Kurcze nie wygląda to najlepiej :? bez urazy :D Zostawiasz radio w aucie czy demontujesz za każdym wyjściem? Twoje radio ma spore gabaryty więc faktycznie upchnąć je gdzieś to problem. Ja mam małego Alana i mam większe pole do popisu. Zrobię zdjęcie gdzie zainstalowałem

Pozdrówka

w zasadzie to wkladam tam radio tylko jak jade w trase, a radio dostałem od z najomego w prezencie takze, darowanemu koniowi nie zagląda sie ...

Ogólnie na estetyce mi tak nie zależało bo zakładam to w razie potrzeby, jaknajbardziej zgadzam sie ze pieknie to nie wygląda :lol: . Z mniejszymi radiami rzeczywiście moze być problem bo w tym schowku bedzie latac a w innym miejscu ciezko zamontowac zeby nie przeszkadzało.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano
ja zamierzam wstawic radio w tym samym miejscu ale w pionie.Wciskając kabel w tunel nawiewu
BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam antenke lemm900 i tez dobrze dziala z unidenem 510XL

Jutro zamieszcze fotki jak wyglada na klapie bagaznika.

A miejsca na stale nadal nie znalazlem :(

Opublikowano
no ja też mam problem z miejscem , radyjko/ uniden 520 / zostało mi po sprzedaży A4 i nie wiem gdzie je upchać nie robiąc szkód w E-46