Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-radosc-z-jazdy-warto-to-miec-CID5-IDbcGrD.html

VIN: WBAEV110X0CH55540

Type code: EV11

Model: 320I (EUR)

E-F-R series: E46 4FL

Series: 3

Type: LIM

Steering: LL

Doors: 4

Engine: M54

Displacement: 2.20

Power: 125 (170 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 364 - TOPASBLAU METALLIC

Upholstery code: N6HC - STANDARDLEDER/HE

Prod.date: 2003-01-29

S167 EU4 exhaust emissions standard

S210 Dynamic stability control III

S249 Multifunction f steering wheel

S255 Sports leather steering wheel

S293 BMW LA wheel, V spoke 54

S302 Alarm system

S320 Deleted, model lettering

S411 Window lifts,electric,front/rear

S438 Fine wood trim

S441 Smoker package

S465 Through-loading system

S473 Armrest front

S494 Seat heating driver/passenger

S520 Fog lights

S521 Rain sensor

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S609 Navigation system, Professional

S644 Preparation f mobile phone w Bluetooth

S650 CD player

S672 CD changer for 6 CDs

S832 Battery in luggage compartment

S843 Power reduction

S854 Language version, French

S863 Dealer List Europe

S877 Omission of non-combined operation

S881 Operating instructions, French

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego m-a-tek,gdzie mieszkasz?Patrząc na Twoje wyszukane auta tutaj to są one trochę porozrzucane po Polsce.Wrzucasz auta do tego działu (już 11 sztuk)od dwóch tygodni.Byłeś oglądać jakieś?
Opublikowano
Dzięki, że pytasz:) Obejrzałem kilka sztuk ale żadna mnie nie przekonała, może dlatego, że jestem trochę pedantyczny :evil:, zawsze to słyszę gdy z kimś jadę po auto. E46 :cool2: , szczególnie po lifcie jest super, e9x czy e6x :nienie: nie oddają charakteru BMW tak jak E46, E36 za bardzo się zestarzała, z kolei na miano klasyka trochę dla niej za wcześnie. Ze względu na pracę i styl życia nie robię autem nawet 10k rocznie, więć nie ma dla mnie znaczenia gdzie jest auto, bo jeżeli będę przekonany, że warto to zorganizuje sobie ten dzień czy dwa :cry2: i pojadę gdzie będę musiał :cool2: :D
Opublikowano

Co do aukcji. Sporo kolo w nim zmienil i sprzedaje nagle. Zapytaj o stara chlodnice i fakture nowej? Nie lubie jak ktos pisze ze za jego autem prawie kazdy sie obejrzal. Moze tak i bylo 6 lat temu. Teraz to nie f30 pakietowe. Napisze ze mnie opis nie zacheca do ogledzin...z 2 strony moze chlop wie co ma. Nie śmierdzi mi tu Mirasem chociaz:D

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
Nie lubie jak ktos pisze ze za jego autem prawie kazdy sie obejrzal. Moze tak i bylo 6 lat temu. Teraz to nie f30 pakietowe.

No widzisz. Niektórzy obejrzą się za f30 w Mpaku a niektórzy za starą, pięknie zachowaną w oryginale: e34, e32 lub e38 :norty:

Ja właśnie należę do grupy takich osób.

Co do opisywanego auta to wg mnie szpecą ją te felgi styling 54, ale tak wyjechała z fabryki.

I dlaczego ma redukcję mocy ?

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Dzięki, że pytasz:) Obejrzałem kilka sztuk ale żadna mnie nie przekonała, może dlatego, że jestem trochę pedantyczny :evil:, zawsze to słyszę gdy z kimś jadę po auto. E46 :cool2: , szczególnie po lifcie jest super, e9x czy e6x :nienie: nie oddają charakteru BMW tak jak E46, E36 za bardzo się zestarzała, z kolei na miano klasyka trochę dla niej za wcześnie. Ze względu na pracę i styl życia nie robię autem nawet 10k rocznie, więć nie ma dla mnie znaczenia gdzie jest auto, bo jeżeli będę przekonany, że warto to zorganizuje sobie ten dzień czy dwa :cry2: i pojadę gdzie będę musiał :cool2: :D

:clap:

Opublikowano
Wg mnie za droga jak na taki przebieg wysoki.

Wysoki przebieg... :mrgreen: :8)

Ja bym ja obejrzał, nikt nie trzyma auta przez 7 lat gdyby było coś z nim nie tak. Zmienisz felgi na fajniejsze. A auto dobrze się prezentuje.

Opublikowano
Nie lubie jak ktos pisze ze za jego autem prawie kazdy sie obejrzal. Moze tak i bylo 6 lat temu. Teraz to nie f30 pakietowe.

No widzisz. Niektórzy obejrzą się za f30 w Mpaku a niektórzy za starą, pięknie zachowaną w oryginale: e34, e32 lub e38 :norty:

Ja właśnie należę do grupy takich osób.

Co do opisywanego auta to wg mnie szpecą ją te felgi styling 54, ale tak wyjechała z fabryki.

I dlaczego ma redukcję mocy ?

Tylko u nas w Polsce raczej nie ujrzysz ww egzemplarzy z fabryki a jesli trafi sie rarytas to i tak 90% populacji zauwazy f30 preformance a nie dziadka wiec po co ta gadka. Bmw to nie Mustang ani Jag... Nie mowie ze oldtimery bawarskie sa zle. Sa super ale realnie gdzie im do serii f... To 2 swiaty:-D. Teraz lans sie liczy:-D Takie czasy a laski lubia serie F:-D niz e46 na ch felgach :-D

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE