Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam serwisy w menu i książkę wiec dalej nie wiemy :|

W swojej F30 mam tak samo w F21 ani serwisów w menu ani książki ale jest w systemie wszystko :mad2:

Opublikowano
Ta F10 to dziwny przypadek bo ktoś niedawno dokupił gwarancję do 2022 roku lub 100tys. km :)

Jeśli handlarz o tym nie wie to raczej nie kupił od właściciela ;)

nie do wiary .... gwarancja do 2022 lub 100 kkm ?? czy to jest pełna gwarancja na wszelkie niesprawności, usterki auta ?

osoba która sprzedaje twierdzi że nie jest handlarzem, kupił ją w grudniu 2014 i teraz sprzedaje. podobno auto ma historię w ASO. Jeszcze tego nie sprawdzałem. ASO pewnie będzie chciało upowaznienie właściciela lub dowód rejestracyjny do wglądu.

Może ktoś z Was ma taką możliwość sprawdzenia historii w systemie BMW ? Autko z tą gwarancją wydaje się ciekawe...

To może zapytaj właściciela czy ma KS. Jak nie ma, to gdzie kupił w Szwajcarii, niech poda jakieś namiary i możesz się sam dowiedzieć mailowo lub telefonicznie. U zródła najlepiej.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ta F10 to dziwny przypadek bo ktoś niedawno dokupił gwarancję do 2022 roku lub 100tys. km :)

nie do wiary .... gwarancja do 2022 lub 100 kkm ?? czy to jest pełna gwarancja na wszelkie niesprawności, usterki auta ?

osoba która sprzedaje twierdzi że nie jest handlarzem, kupił ją w grudniu 2014 i teraz sprzedaje. podobno auto ma historię w ASO. Jeszcze tego nie sprawdzałem. ASO pewnie będzie chciało upowaznienie właściciela lub dowód rejestracyjny do wglądu.

Może ktoś z Was ma taką możliwość sprawdzenia historii w systemie BMW ? Autko z tą gwarancją wydaje się ciekawe...

Ciekawe pakiet kupiony w Szwajcarii w marcu 2015 a gość mają od 2014? Czyli sam musiał wykupić :norty:

W PL zrobiony tylko jeden i to niekompletny przegląd czyli pewnie dla wpisu.Więcej historii szukaj u Dray-a

Pochodzi na 100% ze Szwajcarii

CT100 Contratto per Servizio CH 30-Mar-2015 up to 29-Mar-2022 up to 100000 KM Active

Opublikowano

Ciekawe pakiet kupiony w Szwajcarii w marcu 2015 a gość mają od 2014? Czyli sam musiał wykupić :norty:

W PL zrobiony tylko jeden i to niekompletny przegląd czyli pewnie dla wpisu.Więcej historii szukaj u Dray-a

Pochodzi na 100% ze Szwajcarii

CT100 Contratto per Servizio CH 30-Mar-2015 up to 29-Mar-2022 up to 100000 KM Active

o shit, a to ciekawostka z tym pakietem. wlaściciel nic mi nie wspomniał o gwarancji itp. ale czy można dokupic gwarancję po tym jak się skończyła. myślałem, że jet to możliwe tylko przez zakończeniem poprzedniej gwarancji aby była ciągłość

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To w sumie nie gwarancja a jakiś pakiet serwisowy.
Opublikowano
Niooo, i to by się zgadzało; pakiet obowiązuje przez 10 lat, ale gwarancja na F10 maksymalnie 6/200.000 km. Kiedyś można było ją wykupić nawet po upływie tej krótszej (zasadniczej) z karencją bodajże 3 miesiące, ale teraz tylko na zasadzie przedłużania to działa, ciągłość musi być zachowana.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, czy ktoś sprawdzał już ten samochód? Wciąż jest w sprzedaży i jestem nim zainteresowany..
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Pytam kolego aby nie stracić ewentualnie czasu w Warszawie. Może ktoś już to zrobił i wie, że coś jest nie tak z samochodem. Nie wszyscy mają czas aby jeździć i oglądać samochody :), tym bardziej gdy są bez FV23%. Rozglądam się za samochodem od roku, nie muszę sprzedać aby kupić kolejne. Jestem zainteresowany ze względu na pakiet serwisowy i niski przebieg, chociaż szukałem młodszej f10.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ma pakiet serwisowy?

W ASO bywa tylko dla pieczątki.....