Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Dzisiaj jadąc w deszczu , zatrzymałem się na czerwonym i z pod maski od strony chłodnicy unosiła się para.

Miał ktoś ,coś takiego? Są to objawy jakieś usterki czy po prostu normalna sprawa.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hey!

Może masz pod maską lampę Alladyna? Proponuję otworzyć maskę i to sprawdzić. Bez otwierania maski to bardzo ciężko będzie cokolwiek zobaczyć...

Pozdrawiam!

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli w deszczu jechales, para mogła być nawet od wydechu, sprawdź na sucho czy też paruje!
Opublikowano
ostatnio miałem tak samo ,szybko zjechałem ,maska do góry ,ale nic się nie działo to chyba krople deszczu dostały się na gorącą chłodnice i stąd ta para :lol:
Opublikowano
Hey!

Może masz pod maską lampę Alladyna? Proponuję otworzyć maskę i to sprawdzić. Bez otwierania maski to bardzo ciężko będzie cokolwiek zobaczyć...

Pozdrawiam!

LoL...;-)

Opublikowano

Czasem nawet krople z samej maski potrafią parować tak, że sprawa się wydaje podejrzana :-)

Szczególnie na początku deszczu gdy jeszcze nie schłodził maski.