Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam nie jestem jeszcze super mechanikiem bo dopiero 2 rok close TPS ale jestem za to miłośnikiem bmw nie chce innego samochodu było już e46 320d ale zostało sprzedane :D

Przejde do rzeczy mam pytanie co dokładnie zrobić krok w sumie po kroku aby wydech strzelał sobie jak w linku niestety z golfa 4 gdyż z bmw nie moglem znaleść nic ciekawego na YT

samochodzik BMW 320i 2.2 170PS. Wiem ze chyba trzeba kupić wydech sportowy ale jaki konkrety mi trzeba lub słyszałem coś o świecach w tłumniku że się montuj i pod wpływem wydechu wyrzuca z nich "marchewe" :D

Ps: Jeśli zły dział proszę o przeniesienie :D

Edytowane przez Pat787
Opublikowano
Zapytałem grzecznie jest już prawko więc trzeba coś zrobić z tą Bawarka :D i jeśli już Technikum. Też kiedyś byłeś młody i jeszcze zielony w tuningach a chyba po to jest to forum :D
Opublikowano
Nie kręciły mnie nigdy strzelające wydechy, to nie 2001r i era "szybkich i wściekłych" ;)

Może i tak ale mnie kręcą taki wiek każdemu się podoba co innego na temat gustów sie nie dyskutuje :D Więc wiesz coś na ten temat? :D jakaś pomoc będzie czy tylko mój wiek jest problemem? :D

Opublikowano
Do tego celu czyli dokonywania bzdurnych zmian akurat TO Forum nie służy.Znajdziesz inne właściwe.Jak my przetrwamy te wakacje, :mad2:

Czemu bzdurnych?! Tuning to bzdura? :shock: No dobrze widzę że chyba tutaj pomocy zbyt nie znajdę bo to bzdura co napisałem kiedyś może zapytam o coś ważniejszego bo to nie jest ważne jak widać i odp na to pytanie sprawia trudność gdyż już nie modne i mój wiek nie taki jak powinien być. Będę sie odzywał w innych sprawach w przyszłości a na ten temat muszę szukać odp gdzie indziej bo tutaj się nie dowiem.

Pozdr dla starych wyg :8)

Ps: modek proszę zamknąć i kosz bo nie potrzebny jak widać :D

Opublikowano

Przyjedz do mnie, sprawdze stan techniczny. Gdy nie bedzie nic do zrobienia to z miejsca za free zamontuje co tylko chcesz, dorzucę tez worek marchewki.

Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Tapatalka

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
W sumie chyba dam sobie spokój z tym będzie bez tuningu wszystko zostanie na orginale :D Tylko wystarczyło spokojnie doradzić czy miało by to sens czy lepiej zostawić jak jest :)
Opublikowano
Bez pytania o rocznik,przebieg i cokolwiek innego napiszę Tobie tak: masz do zrobienia w aucie od cholery i nazad.Zrób pierw co trzeba by to auto było prawdziwym BMW a wówczas zdecydujesz czy warto je zepsuć i udawać Batmana.