Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , jesli ktoś próbował już maksa na f15 40d piszcie ile wam sie udało wycisnąć nawet jesli to było z górki i jeśli odcięło wam paliwo poprzez ogranicznik to przy jakiej mniej więcej prędkości jesli udało wam sie zauważyć , proszę o info .
Opublikowano
To ładnie i jak to szło na prostej ? Czy z górki ? Długo sie rozpędzał powiedzmy do tych 242 od 220 ? Bo do 220 mogę powiedzieć ładnie idzie mój i zamierzam wkrótce gdzieś wysokoczyc go do końca pociągnąć , czyli wychodzi na to ze pojedzie więcej niż 242 ?
Opublikowano
A moze Ci co jechali szybciej ,juz nieobecni...
Opublikowano

było nawet lekko pod górkę i potem prosta; niestety od 220 do tych 242 to szału nie było; trochę to trwało.

Wszystkie ustawienia w Sport+

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Opór powietrza robi swoje. Wcześniej miałem Allroada 313KM i do 250 szedł jak burza... max 267km. A X5 powyżej 230 to jest ciągła walka
Opublikowano
A ja jechalem wczoraj przez chwile prawie 150 km/h i udalo mi sie nie zaplacic mandatu :wink:
Opublikowano
A ja jechalem wczoraj przez chwile prawie 150 km/h i udalo mi sie nie zaplacic mandatu :wink:

Trzeba jak my wszyscy, jechać na niemiecką autostradę :)

Opublikowano

Też żałuję ,może będzie okazja sprawdzić top speed na torze...

Myślę,że moja 35i jest niewiele wolniejsza :wink:

Opublikowano

rafusa: ja moim X4 35i jechałem ok. 245km/h i nie było to "na maxa", były jeszcze rezerwy w samochodzie. Ale rezerwy odwagi się skończyły...albo resztka rozumu się odezwała...sam nie wiem! :oops:

pozdrawiam

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Moc jest ja pojechałem 245 powiem jeszcze pewnie by sie rozkulal bardziej ale pasażer mi dupę truł i musiałem schamować poza tym bagaż w bagażniku full na pół baku puste auto wydaje mi sie na dobrej autobanie pojedzie koło 250
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nowe X6 m50d max 259 i zamula go.....
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Z małą pomocą kolegów z Fabryki mocy w Lublinie wskazówka zatrzymała się na 257km/h :) Podejrzewam, że przy dłuższej prostej spokojnie by dobił 260, ale to może następnym razem. :cool2:

Pozdrawiam,

Patgor

Opublikowano
E 55 AMG ,weekendowy ulubieniec rodziny :-)
Opublikowano
Tak sie domyslalem, ale to troche inna liga:) Moze pozostanmy w tym temacie przy "ciezarowkach" bo zaraz sie zaczna wpisy o Mkach, GTRach i innych RSach:)

Pozdrawiam,

Patgor

Opublikowano
Xksy przy przy duzych predkosciach autostradowych kojarza mi sie z wielkim halasem :-;