Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rzadko zdarza się, żeby trafiło tutaj auto w normalnej cenie. Myślę, że cena jest OK, chociaż patrząc na nasze portale wydaje się drogo. Na zdjęciach wygląda prosto. Dzwoń i dopytaj się o zdjęcia spod maski, skany książki i może komuś uda się coś zweryfikować.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

Sprzedawca rzetelny, nie puszczają bubli.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Witam,

dzięki za odpowiedzi. Wysłałem pytanie o skan strony z książki serwisowej z wpisem o ostatnim przeglądzie i dostałem info, że auto nigdy na przegladzie nie było ze względu na mały przebieg. Rozumiem, że 35k km to mały przebieg, ale zero przeglądu przez 3 lata? To nie trochę dziwne?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Po co jakieś skany ? Poproś kogoś (na przykład kolegę Kruka) z forum żeby sprawdził Ci historię auta po VIN. Pierwszy serwis olejowy auto musi mieć za sobą, chyba że ktoś celowo nie pojechał.
Opublikowano

o.O a serwis olejowy po dotarciu silnika i potem kolejny serwis? powinny być.

Tak jak Randall napisał może Kruk ma dostęp do przy odrobienie życzliwości wrzuci Ci coś za free.

www.importusa.pl

Opublikowano (edytowane)

Ok, napisałem PM do Kruka, zobaczymy co mi odpowie.

Michał

EDIT:

Już mam odpowiedź (wow):

nie był w serwisie dawno gdyż czekają na niego od ponad roku dwie akcje serwisowe

Jak myślicie, co to może znaczyć? Dziwna sprawa, że ktoś nie jeździ z samochodem na gwarancji do serwisu.

Czy akcje serwisowe wykonywane są za darmo niezależnie od trwania gwarancji czy trzeba doliczyć do tego zakupu kolejny wydatek?

Edytowane przez szatan666
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ktoś olał temat, ciekawe jak wygląda info na desce rozdzielczej ? Jeśli ktoś pokasował to znaczy że coś ukrywają. Ten przebieg na jednym oleju - słabo trochę :x
Opublikowano
Akcje serwisowe masz za free zawsze, gwarancja nie ma znaczenia. Ja byłem z F30 na kodowaniu i nawet nie wiedziałem, że mam akcje i coś tam zrobili (jakieś głupoty ale zrobili). Gwarancji już nie ma.

www.importusa.pl

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
znałem takich co jeździli więcej, np. z odłączonym licznikiem (na linkę), robili na zmianę przegląd w ASO, przegląd bez wbijania poza nim. Efekt - na liczniku 2 razy mniejszy przebieg niż w realu, a w papierach wszystko cacy-asy...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
100% Oryginalny przebieg !!!

Serwisowany!!!

Książka serwisowa !!!

PRZEBIEG: 35400 KM

:mrgreen:

Dwie akcje serwisowe to klema aku dają jakieś mazidło i prawy odpływ wody pod maską lepią też mazidłem lewego już nie lepią :mrgreen: :duh: Wiem bo robiłem to w swojej F21 w PREMIUM ARENA ŁÓDŹ. Sprawdź auto na zimno po nocy czy cięgno w turbo już nie brzdęka :mrgreen: panowie a ASO powiedzieli że ten model tak ma po czym sam sobie to usunąłem :wink:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
100% Oryginalny przebieg !!!

Serwisowany!!!

Książka serwisowa !!!

PRZEBIEG: 35400 KM

:mrgreen:

Dwie akcje serwisowe to klema aku dają jakieś mazidło i prawy odpływ wody pod maską lepią też mazidłem lewego już nie lepią :mrgreen: :duh: Wiem bo robiłem to w swojej F21 w PREMIUM ARENA ŁÓDŹ. Sprawdź auto na zimno po nocy czy cięgno w turbo już nie brzdęka :mrgreen: panowie a ASO powiedzieli że ten model tak ma po czym sam sobie to usunąłem :wink:

Potwierdzam z ta maziuka. Wolałem juz zeby mi powiedzieli gdzie mam nasmarować ale musiałem dymac 80 km do Aso :lol:

Opublikowano

Hej Halo,

Mam odpowiedź z komisu na pytanie o brak przeglądu:

W książce serwisowej nie mamy wbitego żadnego przeglądu, co nie oznacza że auto nie zostało sprawdzone, po prostu nie wszystkie stacje mają w zwyczaju wbijać to w książke;)

Nie wiem co na ten temat myśleć. Nie ma mnie teraz w Polsce i to dla mnie dużo zachodu żeby się wybrać po auto którego nie kupię bo coś wyjdzie na przeglądzie w ASO. Ktoś miał podobne doświadczenia?

Michał

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wpisy do książki nie sa obowiązkowe i sam nie raz jej zapomniałem, ale w bazie po vin powinno sie wszystko pokazać - jesli nie to auto nie było w ASO.