Skocz do zawartości

Przycisk START/STOP ENGINE Pre-Lci na LCI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie tego przycisku. Mój jest wytarty i chciałbym go zmienić na nowy. Mam E90 pre LCI i chciałbym założyć przycisk od wersji po liftowej. Czy będzie pasował jeśli taki kupię? Będzie działał wporządku?

Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam :)

Opublikowano
Tak bedzie działał, zamawiaj i montuj
Opublikowano

A tak z ciekawosci, w jakim okresie, przebiegu, jakkolwiek, przycisk ten zaczyna się ścierać?

Kazda sprzedawana ma ten przycisk jak nowy :-)

Opublikowano
Ja mam 265 k i guzik jak nówka. Wydaje mi się że przebieg nie ma tutaj za wiele do rzeczy
BMW ----> Bandżo Może Wszystko
Opublikowano
Ja mam 265 k i guzik jak nówka. Wydaje mi się że przebieg nie ma tutaj za wiele do rzeczy

Ja mam podobny przebieg i guzik już przytarty. Oczywiście nie jestem go pewien na 200% ale dokumentacja wskazuje, że jest on wiarygodny.

To zależy głównie od tego, czy auto jeździło krótkie czy długie odcinki.

Opublikowano

Dobrze, jakby się wypowiedziala osoba, która posiada auto z przyciskiem start-stop od nowości.

Ktoś, zanim nabył auto od kogos, mogł ten przycisk wymienić.

Temat troche bez sensu podjąłem, bo jakby nie spojrzeć, stan przycisku ma się nijak do stanu zuzycia samochodu

Opublikowano
A jak się ma kwestia chemii??
Opublikowano
Auto mam od nowości i ok. 150k km widać było, że już jest troche wytarty, 25-30k km później już całkowicie był wytarty. Raczej nie jest kwestia chemii tylko powiedziałbym, że jak już to partii i roku produkcji. Kupiłem drugi używany w idealnym stanie i pierwsze co to obkleiłem go taką jakby gumową folia/gumą którą sie przykleja na ekrany telefonów. Guzik wygląda idealnie a guma jeszcze powoduje to, że wygląda jakby był lakierowany. Efekt genialny.
Opublikowano
ja mam 230 i byl mega przetarty rocznik 2005
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopię temat

Czy przycisk z E87 pasuje do E90?

Opublikowano

Tak

tąpniete z LG F60

Tapniete LG F60
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy do E92 pasuje ten z E90?

Numery części inne, ale nie bardzo chce mi się wierzyć, że same części się różnią

Opublikowano

Przebieg nie jest 100% wyznacznikiem ja robię odcinki po 6km maks 10k codziennie odpalanie i gaszenie.

I widzę po roku takiej jazdy ze zaczynam ścierać ten przycisk. Jak ktoś odpala i jedzie 400km i gasi to przycisk długo będzie ładny :D

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
czy pasuje E60 LCI do E60 Pre-lci?
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
jaka jest cena tego guzika w ASO? wersja LCI do e92? na allegro sa ladne (nowe) ale do X1 X3. nie beda pasowaly?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
ok. 300 zł
Opublikowano
Czy do wymiany trzeba ściągać deskę czy da się go wyjąć przez podważenie, bez demontażu kokpitu?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
deske nie... najwyzej trzeba wypiac listwe ozdobna. ona jest na wcisk. trzeba delikatnie zeby nie polamac. przez podwazenie tez powinien pojsc. tylko nie srubokretem itp zeby nie porysowac listwy.
Opublikowano

Tak wystarczy odpiąć listwę w której siedzi ów przycisk. Sam przycisk jest Plug&Play zarówno w preLci jak i w LCI.

Od siebie dodam że aby cieszyć się dobrym wyglądem przycisku można go bardzo łatwo rozebrać i sam dekielek engine start okleić folią przezroczystą -polecam ORACAL (polecam bo użyłem i wiem że jest dobry, ma dobry klej i po długim czasie nie odchodzi)