Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki objaw... w nocy bez długich świateł to się jechać nie da...

Odbłyśniki xenon były parę mc temu regenerowane więc są okej

Żarniki mam MaxGear 4300k ale chodz by nie wiem jakie były to efekt byłby o wiele lepszy

otóż jak w nocy jade na Xenonie to świecą około 6m tak,że jadąc patrzy się wiadomo prosto na drogę a nie na sam przód maski to jak się patrzę prosto to mam ciemno

dodam silniczki w lampach działają dobrze bo po włączeniu lampy idą na dół i do góry

czujniki na wahaczach to tak podjechałem pod ścianę otworzyłem bagażnik.. ugiąłem tył auta strumień światła poszedł do góry i za raz na ścianie się skorygował w dół natomiast z przodu jak nacisnę na błotnik i strumień światła będzie niżej bo logiczne,że się przód docisnęło to nie powinien podskoczyć do góry strumień światła? mimo trzymania błotnika w dół? bo z przodu jak nacisnę na przód auta to strumień idzie w dół i tyle nic sobie do góry nie podskakuje...natomiast jak tył auta nacisnę to pójdzie strumień do góry i opadnie sobie w dół

w inpie 0 błędów i podgląd dwóch czujników pracują bo wskazują wartości przy naciskaniu na auto... byłem hmm miesiac temu na stacji diagnostycznej przystawił niby do lamp urzadzenie i tyle mówi ze dobrze... to H7 zwykłe lepiej świecą... dosłownie widzę tak:

http://zapodaj.net/626c8d689d5fd.jpg.html

Opublikowano

Rysunek i opis pierwsza klasa.

Dawno się tak nie ubawiłem. Rewelacja.

Poziomowanie mówisz działa, odbłyśniki OK.

MaxGear do mnie nie przemawia, może znasz kogoś z żarnikami jakiejś normalnej firmy, spróbuj podmienić.

A może zbyt dużo betonu wlałeś do silnika za namową kolegów, przód za ciężki i silniczki samopoziomowania nie są w stanie tak wysoko podciągnąć.

Taki mały żarcik, bez urazy.

Opublikowano
Witam otóż mam taki objaw... w nocy bez długich świateł to się jechać nie da...

Odbłyśniki xenon były parę mc temu regenerowane więc są okej

Żarniki mam MaxGear 4300k ale chodz by nie wiem jakie były to efekt byłby o wiele lepszy

otóż jak w nocy jade na Xenonie to świecą około 6m tak,że jadąc patrzy się wiadomo prosto na drogę a nie na sam przód maski to jak się patrzę prosto to mam ciemno

dodam silniczki w lampach działają dobrze bo po włączeniu lampy idą na dół i do góry

czujniki na wahaczach to tak podjechałem pod ścianę otworzyłem bagażnik.. ugiąłem tył auta strumień światła poszedł do góry i za raz na ścianie się skorygował w dół natomiast z przodu jak nacisnę na błotnik i strumień światła będzie niżej bo logiczne,że się przód docisnęło to nie powinien podskoczyć do góry strumień światła? mimo trzymania błotnika w dół? bo z przodu jak nacisnę na przód auta to strumień idzie w dół i tyle nic sobie do góry nie podskakuje...natomiast jak tył auta nacisnę to pójdzie strumień do góry i opadnie sobie w dół

w inpie 0 błędów i podgląd dwóch czujników pracują bo wskazują wartości przy naciskaniu na auto... byłem hmm miesiac temu na stacji diagnostycznej przystawił niby do lamp urzadzenie i tyle mówi ze dobrze... to H7 zwykłe lepiej świecą... dosłownie widzę tak:

http://zapodaj.net/626c8d689d5fd.jpg.html

Widziałeś odbłyśniki po regeneracji? czy dałeś komuś reflektory to tej modyfikacji ?

Soczewki do E46 najlepiej dać nowe , Wydamy raz a żywotność o wiele większa,

Proponowałbym też zakupić nowe oryginalne żarówki D2S

Mamy w aucie Bi-xenon liczmy sie z tym że wypali/przepali sie odbłysnik, żarówka, przetwornica , nie wkładajmy podróbek i innych tym podobnym,

Wszystko zależy kto i co tam robił i jak,

Jesli masz jakies pytania wycene naprawy , zapraszam na PW

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano

Staszek, a tak już abstrahując od punktu odniesienia - tobie cokolwiek w tej ruinie działa prawidłowo? [BAD], albo te bmw to takie padaczki, albo ty trafiłeś na najbardziej zajechany samochód na tym świecie.

Generalnie nie to, żebym ci współczuł czy coś, po prostu jesteś idealnym wyjątkiem potwierdzającym potwierdzającym starą regułę: "głupi ma szczęście".

A odpowiedź na twoje kolejne bezdennie głupie pytanie brzmi: taczka B20.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
Stąd, że jesteś debilem. Ot co.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.