Skocz do zawartości

e36 z przodem od e46 ???help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,mam zamiar załorzyć w e36 cały przód od e46 ,jeżeli ktoś to już z was robił i czy to jest wogóle możliwe napiszcie co wiecie na ten temat, :?: :?: :?: ,a wymienic i tak muszę bo miałem bliskie spotkanie z bramą(maska ,zderzak lampy pas przedni 1 błotnik) :oops: ciekawe czy ktoś już to przerabiał
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Myślę, że nie znajdziesz tutaj pozytywnych opinii na temat takiej przeróbki... :twisted:

Jak masz E36 to proponuję założyć przód od E36... 8)

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Widziałm takiego przeszczepa, na gratce albo traderze. Wygląda bardzo dziwacznie :) Ja bym jednak został przy E36 :D

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
  • Autor
Pewnie macie rację ,chyba zostanę przy orginale , latwiej będzie sprzedać. a zakup e46 to na przyszły rok trzeba będzie odłożyć :wink:
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Dobra decyzja :)

Ze sprzedażą pewnie byś miał faktycznie problem a taki przeszczep to wygląda jak pół tyłka zza krzaka a tfuuu :)

Jak się chce mieć e46 to trzeba kupić całego a nie połowę :D ;)

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
Dobra decyzja :)

Ze sprzedażą pewnie byś miał faktycznie problem a taki przeszczep to wygląda jak pół tyłka zza krzaka a tfuuu :)

Jak się chce mieć e46 to trzeba kupić całego a nie połowę :D ;)

Dokładnie - przy sprzedaży, przypuszcalnie dużemu gronu ludzi zapewne nie bedzie odpowiadało to co chciałeś zrobić (i tu bym sie z nimi zgodził).

Tak samo jak poprzednicy proponuje zestać przy oryginale.

Życze szybkiej i sprawnej naprawy.

Mariusz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
według mnie gdyby tak jednolity lakier to nawet nieźle to wygląda
Opublikowano
Była kiedyś też do sprzedania przerobiona E36 na najnowszy model. Wsumie jak się komuś podoba to czemu nie. Niektórym się repliki podobają... W tej dwukolorowej właśnie kolor jest zły. Jakby była cała np. czarna to napewno by ładniej wyglądała
Opublikowano

Zgadzam sie z resztą tak napisałem powyżej Ciekawe jak to wyglada w rzeczywistości .

Myslę ze dużo daje zmiana wyglądu tyłu pojazdu aby przy innym przodzie wygladał inaczej niz w E-36 Dla laika to całkiem nowy model.

nikt by nie pomyslał że to 91 rok