Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam pytanie odnośnie podłokietnika w poliftowej 530-ce mianowicie mam podłokietnik przesuwany z miejscem na telefon a chciałbym go zamienić na przesuwany ze schowkiem. Czy jest taka możliwość .za odpowiedź z góry dziękuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A były w ogóle wersje oryginalne podłokietnika za schowkiem w e39?
Opublikowano
A były w ogóle wersje oryginalne podłokietnika za schowkiem w e39?

no mam taki przedliftowy i nie wiem czy podpasuje

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak jest przesuwany, to nie ma schowka, a jak ma schowek, to jest na sztywno...

W e38 był przesuwany ze schowkiem.

Opublikowano
W e38 był przesuwany ze schowkiem.

Oraz w E39 przed liftem :norty:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam przedliftowy ze schowkiem, ale on nie jest przesuwany.

Mam też poliftowy przesuwany, ale ten znowu się nie otwiera, i nie ma schowka.

Jak masz coś innego, to wrzuć fotkę, bo ja z inną kombinacją się jeszcze nie spotkałem :wink:

Opublikowano
Oraz w E39 przed liftem :norty:

Zgadza się,mialem zwykly podlokietnik w moim przedlifcie (tzn.ze schowkiem i nieprzesuwny),wlaśnie zamontowalem przesuwny-pasuje p&p-i teraz jest przesuwny ze schowkiem :cool2:

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wrzućcie jakieś zdjęcie, bo serio nie bardzo ogarniam jak to ma wyglądać :wink:
Opublikowano
Mam przedliftowy ze schowkiem, ale on nie jest przesuwany.

Mam też poliftowy przesuwany, ale ten znowu się nie otwiera, i nie ma schowka.

Musisz kupić sam podlokietnik przesuwany z przedlifta,wymieniasz w 10min,schowka nie ruszasz.

Tu masz taki przykladowy przesuwny:

http://allegro.pl/bmw-e39-wysuwany-czarny-podlokietnik-z-miseczka-i5281600337.html

Na zdjęciu widać otwory na śruby mocujące (wszystko ladnie pasuje)-podlokietnik przesuwa się po tej plycie i podnosi się wraz z nią-tak,jak zwykly podlokietnik.

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg
Opublikowano
Dokładanie podłokietnik, można wymienić bez problemu i nie ma na to reguły, że w przed liftach tylko sztywne lub na odwrót. Ja mam przed lifta i posiadam właśnie ten przesuwny, znajomy ma przed lifta niestety podłokietnik ma na stałe
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponawiam pytanie czy podłokietnik przedliftowy przesuwany ze schowkiem będzie mi pasować do e39 poliftowej?

ponieważ mam zamontowany podłokietnik z fonem a chciałbym bez fona czyli pełny przesuwany a że posiadam dodatkowy podłokietnik pełny przesuwany ze schowkiem no i nie wiem czy będzie pasował?

Opublikowano
ja w poprzedniej 525i mialem przesuwany i ze schowkiem wiec trzeba tylko odpowiedni kupic

no a z którego roku byłata bunia 525?