Skocz do zawartości

sworzen wahacza do e46-wyglada na to ze jest juz dostepny...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jeżdżę na tych sworzniach, tylko że w E36. Ten jest dokładnie taki sam.

Są bardzo dobre i wszystkim je polecam. Firma Meyle jako jedyna robi sworznie do E36 bez gum, a właśnie z powodu zerwania tych gum przeguby najczęściej się wymienia.

Opublikowano
Panowie, ja słyszałem, że w e-46(a przynajmniej 330d) wahacze są aluminiowe i nie da sie wymienić sworzni. Trzeba całe wahacze co Wy na to? poprawcie mnie jeżeli się mylę.
Opublikowano
Panowie, ja słyszałem, że w e-46(a przynajmniej 330d) wahacze są aluminiowe i nie da sie wymienić sworzni. Trzeba całe wahacze co Wy na to? poprawcie mnie jeżeli się mylę.

zgadza się sam wymieniałem miesiąc temu

Opublikowano

Gość z allegro twierdzi, że ten sam sworzeń ma zastosowanie do E36 i E46. Ciekawe. Sam te sworznie mam u siebie w E36 zamontowane i polecam (nie kupowałem ich na allegro, tylko w sklepie). Ale dziwne mi się wydaje, że pasują też do E46.

Zobaczymy jak się sprawa wyjaśni.

Opublikowano
wymienialem w mojej cały wahacz firmy Lemforder, idą na pierwszy montaz do BMW, zapłacilem chyba 250 zł.

Człowieku co Ty bredzisz,jakie 250zł nawet netto to więcej muszisz zapłacić bo ok 370zł, a brutto to ok. 450zł za Lemfordera a ok 410zł za FEBI,nawet te Twoje 30% to nic Ci nie daję,bo to całe O -zero. I nie kantuj ludzi,że tyle zapłaciłeś.Bo ile to kosztuke naprawde to wiem dokładanie

Opublikowano
Czyli gość z allegro pisze głupoty i szuka naiwnych co tanim kosztem chcą sobie naprawić zawieszenie w E46. Od razu wydawało mi się podejrzane że do E46 można założyć sworznie od E36.
Opublikowano

Jak włożysz te Meyle to masz komfort jak w E30, czyli porównywalny a precyzja kierowania lepsza i trwałość znacznie większa.

W standardowych po prostu zrywają się gumy, a sworznie są jeszcze niezużyte i musisz zmieniać. Meyle wyeliminowało te gumy, robiąc sworznie identyczne konstrukcyjnie jak w E30, przez co w praktyce wytrzymują dłużej. Polecam.

• 11 miesięcy temu...