Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
... co zmian softu silnika na razie testuję być może coś mu delikatnie przybyło koników ale muszę pomierzyć

Właśnie, trzeba sprawdzić.... próba generalna w czwartek :?: :wink:

Chyba wlecą czarne ale tak kontrolnie Kokos na pw. jaka cena za karbonowe jeśli masz w ofercie

On ma wszystko... :8)

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w sumie nie tak zle w realu wychodza te paski... a wiec zawsze zrobic makiete mowie wszystkim dookola zanim cos powiesz !

http://i.imgur.com/2ik9FXM.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
wybaczcie ale tej Fce5 te paski pasuja jak świni siodło..... w Mce jeszcze... wczoraj bylem w katowicach w bawariii stoi tam taka z oklejonym zderzakiem ale chyba M4.... piatka wg mnie raczej dostojny samochod pod garnitur lub dla kobiet.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jak dla mnie te paski pasują tylko na torowe auta:

http://allracingcars.com/gallery/bmw-m3-dtm-e92/bmw_m3_gts_e92_race_car__281029.jpg

ale na tej F10 to już koszmar i komedia w jednym :duh: Jeszcze paski performance + sterczący zawias (pewnie xdrive) :|

Opublikowano

Taak, i jeszcze ma dolne na progach Performance. A pod maską pewnie R4 :lol: Może chcieli zaprezentować całą dostępną ofertę naklejek na jednym aucie :twisted:

Menedżer widać dba o dobry PR.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z uwagi na to , ze coraz wiecej tych pasków się pojawia na autach , nie em-kowych , narazie odpuszczę temat co by nie robic wiochy ale czarne kierunki bedą na pewno :cool2:
Opublikowano
Z uwagi na to , ze coraz wiecej tych pasków się pojawia na autach , nie em-kowych , narazie odpuszczę temat co by nie robic wiochy ale czarne kierunki bedą na pewno :cool2:

dobrze wywazona decyzja, te paski sa jednak za bardzo cliche nawet jezeli nie sa taj okropne jak myslalem na poczatku a delikatna dokladka splitter z AC schnitzera za delikatna cene 2400 euros... ? :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Te metalowe łączniki chyba są z platyny w tej cenie. Wiem z doświadczenia że ACS ma chore ceny ale to już przegięcie :shock:
Opublikowano
Te metalowe łączniki chyba są z platyny w tej cenie. Wiem z doświadczenia że ACS ma chore ceny ale to już przegięcie :shock:

no cholera laczniki za 560 euros ktore nic nie lacza tylko sa style !!! produkcja takich dwoch na ezamowienie identycznych plus chromowanie to jakies 100/150 euros... i beda identyczne jak nie ladniejsze

Moja La Bunia

DO E9x :

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...