Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Możliwe, że jakiś syf dostał Ci się pod klocek.

Zdejmij i sprawdź organoleptycznie, dużo roboty nie ma. daj znać o co chodzi.

Ja w poprzedniej jeździłem też 2 lata na ate Ceramic, z przodu tarcze ATE, z tyłu Zimmermann Sport. Nic takiego się nie zdarzyło.

Teraz planuję całość na Zimm Sport + Ate ceramic zrobić jak nadejdzie czas.

Opublikowano
Możliwe, że jakiś syf dostał Ci się pod klocek.

Zdejmij i sprawdź organoleptycznie, dużo roboty nie ma. daj znać o co chodzi.

Ja w poprzedniej jeździłem też 2 lata na ate Ceramic, z przodu tarcze ATE, z tyłu Zimmermann Sport. Nic takiego się nie zdarzyło.

Teraz planuję całość na Zimm Sport + Ate ceramic zrobić jak nadejdzie czas.

No chyba musze to tak sprawdzic. Problem tylko z czasem jak zawsze. Zastanawiam sie tylko jakim cudem cokolwiek mogloby sie utrzymac na powierzchi klocka. Chyba ze wtopione tzn ze cos siedzi w klocku i trze nie tak jak powinno. W kazdym razie zdjac i obejrzec trzeba.

Z tylu mam tarcze z ASO plus klocki Jurid juz okolo trzech lat i wszystko pieknie wyglada i hamuje.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
Pochwal sie kolego co zalozyles... Ja jakos nie wierze w te wszystkie Mikody itp..

11291816_1060087647342352_1151547924_n.jpg?oh=39cca14001ecb7fd19e7eed084b67f37&oe=5571628E

te co na zdjęciu ale nie zdradze jakie to forum bedize mi zazdroscić ;)

hamują nie biją, nawet nie pylą przy delikatnej jezdzie ;]

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A czego tu zazdrościć?

Hamulców? Każdy ma tak jak dba, żadna nowość.

Ja też mogę zrobić zdjęcie byle czego i udawać jakie to wspaniałe, ale po co?

Napisał byś normalnie jak koledzy pytają i po problemie, a nie wielkie tajemnice robić.

Wsadziłeś lipny zestaw, twoja sprawa, nie my będziemy się z tym męczyć w przyszłości.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Powiem tak, kupilem na allegro za 200zl komplet tacz i klockow, aukcji juz nie ma bo bym linka dal, mialy by chyba deco firmy a przyszky w opakowaniu maxgear, na klockach tez taki napis, na tarczach nie ma nic to nie wiadomo co to, minelo 4-5 miesiecy zrobilem a nich 10tys km i nie moge powiedzid nic zlsgo, nic nid bije, hamuja bardzo dobrze, pare razy z 200km/h hamowalem do 0. Ale uzytkuje auto normalnie. Jak czytam ze tarcze za 600zl to badziew i bija po 1000km to pewnie problem macire z czym innym co powoduje ich krzywienie, albo jezdzicie katowac auto co weekend na tor
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b