Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

9 marca 2015, poniedziałek, w Krakowie na parkingu CH Bonarka, pod kamerami ukradziono mi czarne BMW Z4, w sumie stare, ale jednak.

Zawartość – również, w sumie dwa lata mojej pracy doktorskiej jest tam. Proszę o kontakt celem wykupu lub info co/jak robić, z kim się kontaktować celem odzyskania.

Sowicie wynagrodzę. Nie chce problemów, nie mam czasu na bieganie po komisariatach. Jesli ktoś może podrzucić jakieś skuteczne info - odwdzięczę się.

mail: [email protected]

Pozdrawiam.

Opublikowano
To błąd że nie cgcesz zgłaszać. Zawsze to policja na odprawach ma podane "parametry" auta i jak zobaczą to się zainteresują, nawet jak został porzucony i normalnie zaparkowany. Tym bardziej jak zwróci uwagę czymś innym i sprawdzą w bazie danych, to nie będzie figurował i policja pojedzie dalej.
Opublikowano
Na policję jest oczywiście zgłoszone. Dodatkowo kamery nagrały sprawców ale myślę, że nie zaszkodzi też popytać co jeszcze i jak robić? Warsztaty? Garaże? Kto i co?
Opublikowano
hej przykra sprawa tym bardziej że często tam parkuję, standardowe pytanko miałeś jakieś zabezpieczenia autoalarm itd, a AC. Wrzuć koniecznie fotki jednak Z4 rzuca się w oczy, może ktoś coś widział pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
No tak,przydały by się fotki. Edytowane przez daski
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No tak,przydały by się fotki.
Opublikowano
Czy to jakieś prowokacje ze zgłaszającymi kradzież nowymi użytkownikami i znikającymi tak szybko jak się pojawili. To już kolejny przypadek :?: