Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem że tych tematów jest tu moc, ale chciałem zapytać czy ma ktoś i wie skąd pobrać na 100% działającą INPE pod Windows 7 64-bit ? Najlepiej jakby była po angielsku, na polski już nie licze.

Moja Inpa po podłaćzeniu pod samochód wyłącza mi komputer... :|

Z góry dzięki i pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Teraz już mi też działa pod win7, tyle że mam dostęp tylko do ENGINE, inne zakładki odpadają bo wywala błąd i np w airbag nie wejde, nie wie ktoś co może być tego przyczyna ?
  • 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Odezwij sie na pw

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
podepne się do tematu już tyle szukam i nic mi nie idzie szukam na Windows 7 starter

Mam wersje bezinstalacyjną. wystarczy wypakowac .chodzi na kazdym windows 32/64 bit ,bez znaczenia czy to xp, 7,8 czy 10. W pakiecie Ncs Expert gotowy do kodowania.

pw

Edytowane przez robertoz
sprzedam iCom Next Ori
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Jeśli to nie stanowi problemu to i ja prosiłbym o jakiś namiar na działającą inpę na win 8 inteerfejs k+DCan. Chodzi głównie o diagnostykę E 60
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
podepne się do tematu już tyle szukam i nic mi nie idzie szukam na Windows 7 starter

Mam wersje bezinstalacyjną. wystarczy wypakowac .chodzi na kazdym windows 32/64 bit ,bez znaczenia czy to xp, 7,8 czy 10. W pakiecie Ncs Expert gotowy do kodowania.

pw

Jeśli to nie problem to poprosił bym jakiegoś linka do tej INPY

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli to nie problem to ja też poproszę o linka pod Windows7.

Ja przy testach IMPY w e83 mogłem tylko podłączyć się pod radio i pdc, silnika w ogóle nie widział, a w e87 odrazu wywalał błędy

pozdrawiam

Opublikowano
Witam. Też bym prośił o ling do diałającej INPY do mojej e61 bo mam jakąś wybrakowaną wersję. pw
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. podgrzeje troche kotleta. Moglbym prosic na pw o dzialajaca inpe. Wczoraj pobralem jakas z chomika,odpala sie lecz brak polaczenia,jak naciskam F2 tom wyrzuca mi jakis blad,ze brak jakiegos pliku w folderze BIN... Moglby ktos poratowac?
Opublikowano
Witam. Wiem że tych tematów jest tu moc, ale chciałem zapytać czy ma ktoś i wie skąd pobrać na 100% działającą INPE pod Windows 7 64-bit ? Najlepiej jakby była po angielsku, na polski już nie licze.

To ze nie łączy ci sie z body to nie wina softu tylko kabla jest wiele postow o tym ze aby laczyl sie z body podtrzebne jest zmostkowanie pinu 7 i 8 we wtyczce wtedy dopiero polaczy sie z body

BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
Opublikowano

https://chomikuj.pl/trandolf/INPA

tu masz inpe od nerwusa obecnie sam takiej uzywam zrob jak opisal w zalaczonym pliku pdf i powinno smigac

BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
Opublikowano

Sluchajcie a ta INPA od Trandolfa to jest po angielsku czy po niemiecku :roll: ?

Potrzebuje cos po EN lub PL na Windows 7.

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest po angielsku ,ale nie wszystkie moduły niektóre są tylko po niemiecku ,

po polsku tylko old modele max do e53 , do e90 ja przetłumaczyłem kilka silników reszta tylko po angielsku lub niemiecku

najnowsze wersje tylko po niemiecku , mozesz mieć po polsku jak sobe sam przetłumaczysz

tu masz wszystko jak to zrobić http://chomikuj.pl/M-car/BMW-car/Inpapl