Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawiam sie nad kupnem e46 tylko nie wiem jaki silnik kupic .Z tego co czytałem to polecaja R6 bo niby nie maja problemu z napinaczem .Ale wymiana napinacza to znowu grosze wiec uwazam ze to nie wada.Niby napinacz 150zł + wymiana 20 minut - chyba ze sie myle. Wiec prosze o opinie jaki silnik benznowy kombi wybrac czy juz 320 z 150km bedzie bez wad czy posiada jakies wieksze wady ?
Opublikowano
Tak będzie bez wad absolutnie nic już nie będziesz musiał przy nim robić nawet nie trzeba wymieniać oleju można zalać wodą z kranu naprawdę będzie git.Na tym forum tego typu tematów jest nie zliczona ilość zamiast poszukać lepiej zadać głupie pytanie , a niech tam się produkują i po sto razy powtarzają a co tam :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najlepszy z benzynowych to M3 :cool2:

I tanie w utrzymaniu bo napinacz nie pada :cool2:

Opublikowano
A CZY TA 320benzyna Z 150 KONIAMI MA WIEKSZE WPADKI ? np. branie oleju , awaryjny silnik , skrzynia biegow ? czy mozna ja kupic bo jak bym chcial z niemiec to do pojemnosci 2.0 tansza akcyza i mozna rocznikowo nowsza wyciagnac....
Opublikowano

Mam ten motor i jakoś nie narzekam mimo tego miał parę awarii głównie jeśli chodzi o chłodzenie, ale to standard w bmw.

Tutaj już ktoś napisał coś o 1.9 tdi hehe