Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Active Sound Design został wyłączony poprzez wyjęcie bezpiecznika nr 152 i jest o wiele lepiej. :D

Po pierwsze przestało buczeć jednostajnie przy prędkościach autostradowych. A dodatkowo w końcu słyszę swój wydech, a nie "muzyczkę" z głośniczków.

Przy dodawaniu gazu zniknęło to brumienie ale o dziwo przy obrotach 2- 4 tys obrotów i więcej,też ten silniczek 28i potrafi fajnie poburczeć.

Przy okazji przy mniejszych prędkościach jest ciszej.

Tylko nie jestem jeszcze pewien czy ten bezpiecznik nie wpływa na inny sprzęt. Na razie wszystko ok. Bez błedów.

Opublikowano
ja jestem już TAK blisko decyzji o zakupie wydechu 2x eisenmann. nie wiem tylko czy SPORT czy RACE ale raczej SPORT :mrgreen:

Pozdrawiam,

M.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Eisenmann Race jest niewskazany dla 28i do użytku codziennego, przy stałych obrotach przy prędkościach autostradowych występuje brzęczenie "drone".
Opublikowano
z wersją SPORT nie ma problemów? nie jest uciążliwa w trasach w trybie komfort itd?

Pozdrawiam,

M.

Opublikowano
To już jest wydech bez klapki, więc nie ma różnicy brzmienia na poszczególnych trybach. Wg mnie jest całkiem komfortowo, aczkolwiek jest wrażenie dużej ilości dzwięku docierającej do kabiny i przy przyspieszeniu niekiedy czuć wydech pod tyłkiem :) Z tym, że to są wrażenia z Z4 E89.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W jak najlepszym. :cool2: Nic się nie dzieję, żadnych błedów. Polecam. Tylko ja ma podstawowe radio, nie wiem jak w innych wersjach.