Skocz do zawartości

[mazowieckie] e46 330d wbaer91060kg82756

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przód do weryfikacji nalepki od lamp xenon jak w x3 naklejone
Opublikowano
Mnie cały czas zastanawia, że w 12 letnim aucie nie ma żadnych rys i wgniotek :D
Opublikowano
Mnie cały czas zastanawia, że w 12 letnim aucie nie ma żadnych rys i wgniotek :D

Myślę że miernik lakieru udzielił by Ci odpowedzi :D

Opublikowano
Gdybym używał samego miernika, to by się okazało, że większość samochodów byłaby ok. Teraz handlarze idą z duchem czasu i śmieją się z tej przedpotopowej formy sprawdzania :D
Opublikowano
  • Autor
Gdybym używał samego miernika, to by się okazało, że większość samochodów byłaby ok. Teraz handlarze idą z duchem czasu i śmieją się z tej przedpotopowej formy sprawdzania :D

a czego uzywasz?

Opublikowano
Zastanawiajace jest to ze to auto jest wg sprzedającego takie idealne - idealny stan techniczny , powloka lakiernicza , wnętrze . W używanym aucie ?
Opublikowano
Taki opis jest tylko odpowiedzią na popyt rynkowy - każdy przecież szuka ideału i nie dopuszcza myśli, że to jest używane i że w takim samochodzie może być coś do zrobienia, bo przecież płaci taką kasę to i wymaga. Trzeźwo myślący popatrzy na takie slogany z przymrużeniem oka, a większość będzie myślała, że trafiła okazję życia - ideał za 21k :cool2:
Opublikowano
A później jest placz i zgrzytanie zebow bo idealne auto okazuje się złomem do którego trzeba ciagle dokladac . Tego typu ogłoszenie rodzi we mnie zwiekszona podejrzliwość i czujność bo normalnie eksploatowane auto czy to w Polsce czy w innym kraju musi posiadac drobne rysy , odpryski na przedniej masce itd. . A tu , proszę ideal :cool2:
Opublikowano

naklejki są ok, po lifcie tak były naklejane

Opublikowano

Witam, ogólnie całkiem ładnie wygląda, jedyne co zauważyłem to listew ki pod lampami mają ciemniejszy odcień i strasznie pordzewiale śrubki pod maską jak i mocowania.

pozdrawiam

Opublikowano

naklejki są ok, po lifcie tak były naklejane

mój polifciak ma w innym miejscu

Opublikowano
Miejsce naklejenia zależy od fabryki, z której wyjechało auto.

....lub warsztatu który zapomniał gdzie były naklejki :norty:

Opublikowano
Jak Ci warsztat po robocie zadba o takie szczegóły jak naklejenie naklejki to będzie sukces. I bez przesady, brak naklejek - źle, są naklejki - też źle.
Opublikowano

Ludzie widza naklejki a dobrze wstawionej cwiary juz nie :nana:

Nie chodzi akurat o to auto .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
No właśnie nie widzą, bo jest dobrze wstawiona :)
Opublikowano
Ludzie widza naklejki a dobrze wstawionej cwiary juz nie :nana:

Nie chodzi akurat o to auto .

co tam ćwiartka nie ma to jak 0,5 (połówka) :mrgreen: