Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem auto zgasło mi w trakcie jazdy zapaliła sie kontrolka od świec i teraz nie chce odpalić co może być przyczyna,wymieniana byla pompa paliwa ale nie wiem czy to ma związek niby paliwo podaje ta pod siedzeniem kierowcy co jest. czujnik wałka , pompa czy moze jakiś czujnik sie odpią czy pompa wtryskowa, 2 dni temu auto było na kompie i nie pokazywało zadnych błedów .nigdy wczesniej nie byyło takiego problemu od kad mam auto
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podepnij teraz i coś będzie na pewno.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przyczyna był wypiety kabel w czujniku na szynie cr ten na samym koncu silnika pod filtrem kabinowym

Odetchnąłeś z ulgą, no nie :?: :D

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
skols003, czekam na kontynuację Twojego tematu TUNING :D Choć myślę, że po tym stresie na jakiś czas to odłożysz :D hehe
Opublikowano
nie odłoże tego tylko w tamtym temacie nikt nic nie napisał bo chce wiedzieć jakie trubo było by najlepsze od e60 czy to od 520d czy od 525d, będze musiał wymienić turbo bo to nie trzyma juz tak doładowania przy wysokich obrotach:)za małe chyba :D bo kasa przeznaczona poszła by na cos innego co padło w aucie ale naszczęcie to tylko kabelek uff :D