Skocz do zawartości

BMW e90 330xD Wieliczka AE65165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przecież w VIN pisze że Polizei , no ale jak ktoś lubi wycieczki i kible oglądać ...
Opublikowano
No to tak jak myślałem w tych granicach ;) ale przecież trzeba jechać za 29.900 szukać okazji :D
Opublikowano
  • Autor
Nawet mi takich ludzi jak Ty nie żal, jak można jechać oglądać 330xD za niecałe 30k ?????? Przecież tyle e46 chodzą igły...

Dołóż 15 tys i zacznij wtedy szukać.

Skąd się tacy ludzie biorą to nie wiem. :mad2: :mad2: :mad2:

Normalnie jak was czytam aż mi łezki ze śmiechu lecą :cry2:

Szkoda że nie ma więcej informacji o Was nie tylko nick pod którym się chowacie i naśmiewacie :D

Ciekawe czym Wy jeździcie :D pewnie bezwypadkowe od Niemca który płakał jak Wam go sprzedawał

Mnie by musiało zdrowo powalić aby kupić BMW z 2005 za 45 tyś :cry2: te auta tyle nie są warte, za te pieniądze masz ładniejsze i nowsze auta.

Z góry dzięki :D i pozdrawiam :)

:cool2:

Opublikowano

Oczywisciecze że kupisz nowsze ale nie lepsze :mrgreen: kup sobie forda z 2010 roku a nie bmw z2005 poprostu nie stać Cie na dobre bmw i nie pisze tego zlosliwie bo bmw to nie Fiat czy citroen ,bmw to klasa marka jedna z najlepszych i niestety nie dla każdego :cool2:

Kup kia nowa za ta kase a będziesz zadowolony .

Jezeli chesz zobaczyć czym jeżdzę zapraszam .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Moderatorzy

Mnie by musiało zdrowo powalić aby kupić BMW z 2005 za 45 tyś :cry2: te auta tyle nie są warte, za te pieniądze masz ładniejsze i nowsze auta.

Polecam koledze nówkę sztukę, nie bita, nie kręcona itp. Za 45 koła, warta każdej złotówy. :mrgreen:

http://otomoto.pl/dacia-dokker-laureate-1-6-benz-okazja-C34461464.html

Opublikowano
  • Autor

Tak czyli Mercedes, Lexus, Audi to gówno :D :duh: :8)

Normalnie jesteście w tej marce zaślepieni.

Kiedyś BMW to było auto teraz to co robią to jak każde auto na hurt i nic więcej coraz częściej czytam i słyszę o felerach tej marki :D

Czy ktoś kiedyś by słyszał żeby łańcuch rozrządu pękał i to w BMW

Z jednym się zgodzę :D z znakiem skrótu BMW będziesz miał wydatek.

Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu :D :cool2:

Opublikowano
http://www.notforlosers.pl/wp-content/uploads/2012/10/41e683312389f693786801ebf14e55f5.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cool2:

Opublikowano
Tak czyli Mercedes, Lexus, Audi to [bAD] :D :duh: :8)

Normalnie jesteście w tej marce zaślepieni.

Kiedyś BMW to było auto teraz to co robią to jak każde auto na hurt i nic więcej coraz częściej czytam i słyszę o felerach tej marki :D

Czy ktoś kiedyś by słyszał żeby łańcuch rozrządu pękał i to w BMW

Z jednym się zgodzę :D z znakiem skrótu BMW będziesz miał wydatek.

Pozdrawiam i proszę o zamknięcie tematu :D :cool2:

Widze ze nie masz o autach pojęcia napisze ci ze moj kolega ma nowego merca i juz 5 raz go hodowali na gwarancji .

Audi Allroud 87 tys km szlag trafił rozrząd koszt 15 tys zł

Kazdecauto sie psuje ale jeżeli kupisz 330xd za30 tys to ono sie nie bedzie psują o bo juz nie ma co sie w nim zepsuć :mrgreen:

Kup co tam chcesz i nie ośmieszaj sie tu na forum .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
może i jesteśmy zaślepieni, ale tylko dlatego, że jak wsiądziesz do dobrej BMki to nie chcesz wysiadać ;) niestety DOBRA kosztuje, a większość poluje na okazję a potem pluje na forach że mają wydatki :)
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.