Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś wysiadając z auta (silnik zgaszony) usłyszałem dźwięk, takie metaliczne uderzenie jakby ktoś młotkiem leciutko uderzał.

Nachylając się ku kołu i nasłuchując - słyszałem dziwne dźwięki jakby strzelało coś, pykanie takie. Potem podszedłem do tylniego lewego koła, szarpiąc nogą nie usłyszałem nic, może coś lekko było słychać.

Podszedłem do drugiego tylniego koła ( prawe ) szarpiąc nogą słyszałem dźwięk, taki jak opisałem wyżej. Metaliczny, jakbym uderzał młotkiem. Nigdy czegoś takiego nie miałem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jednak przy każdym kole :D ( dźwięk dochodzi z tyłu ( lewe koło )

Co to może być? Coś poważnego?

Gdy naciskam na przednie koło nogą (dosyć mocno) to z tyłu słysze wyraźniej.

A gdy tylnie ( to słysze ale mniej też lewe koło )

Jutro auta bardzo potrzebuję ( święta etc ) Ile jeszcze pojadę na tym?

Opublikowano
Ile jeszcze pojadę na tym?

9,65km

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
3 będziesz pchał, jedz drogą z górki będzie łatwiej :duh:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Wirtualnie nie wiele można stwierdzić , auto na podnośnik lub kanał i jeden autem po telepie a drugi niech patrzy i słucha .

Zawieszenie, wydech,amory,zapieczone hamulce odpuszczają ,kawałek gałązki się zakleszczyło ... itd

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.