Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat i wielka prośbę do was bardziej zorientowanych.

Kupiłem w dobrej cenie kierownice z łopatkami o taka http://allegro.pl/bmw-e90-e91-e92-e93-kierownica-lopatki-m-m-pakiet-i4678055935.html wraz z poducha do niej . No i dzis przyniosl kurier wiec dzwonie do pana który oglasza się w Toruniu jako spec od elektroniki w bmkach w sprawie montażu. Niestety usmyszlem ze montaż tej kierownicy w moim aucie jest niemożliwy w związku z nie pasujaca skrzynia?!

Jak to w końcu jest, da rade to założyć a on poprostu nie ma o tym pojecia czy ma racje i mam odsylac ?? Liczę na wadlsza pomoc ! Jesli da rade to czy jest tu ktos kto się tego podejmie?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelaką pomoc

Opublikowano
No mam automat z opcja sport i trybem manualnym. A ziomek powiedzial ze ta z łopatkami to jest od jakiejś tam skrzyni ds cos tam z podwójnym sprzeglem czy cos w te mankie. Nie wiem o co mu w sumie chodzilo mowil jeszcze cos o plusach na lopatkach :D
Opublikowano

nie wiem bo wkoncu nie wzialem jej o kuriera i poprosilem zeby zostawil paczke w siedzibie do poniedzialku a ja musze do tej pory wiedziec czy odbierać czy odsyłać.

wydaje mi sie że nie ma plus/minus?

powinna mieć ?? pojade sprawdzić najwyzej ? tylko musze wiedziec co powinna być a co nie żeby działała

Opublikowano
A jak z tym przerabianiem? Czy duzo z tym roboty i ile to będzie kosztować? I najważniejsze czy ktos z forum się podejmie zrobienia tego ?? Bo jak mam ja odebrać i się okaże ze kicha to szkoda półtora tysiąca wyrzucić ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:duh:

dokładnie jak Młody napisał. nie panikuj tylko pisz do kolegi Halfi to Ci wytłumaczy - montował już rozmaite konfiguracje kierownic tutaj na forum. ten spec z Torunia jakieś bzdury wygaduje.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rzeźby nie będzie jak coś to pisz pw.

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest kierwonica od m3 dkg.

z ciekawości - po czym wnosisz? blendę ma zwykłą m-pakietową ,a nie z M3, a łopatki ma też zwykłe z LCI. łopatki z M3 DKG są inne - mam je u siebie. moim zdaniem to zwykły polift m-pakiet.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak jak kulfon3 pisze to M-pakietowa kierownica z łopatkami LCI. Która była obszyta na styl kierownicy DKG ( kolorowe nici )
Opublikowano
Dokładnie tak jak kulfon3 pisze to M-pakietowa kierownica z łopatkami LCI. Która była obszyta na styl kierownicy DKG ( kolorowe nici )

Dokładnie, kolega Halfi ogarnie to bez problemu :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D