Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewnie malowla sobie paznokcie ::)
Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
Po śladach wygląda, jakby jej jakiś facet podjechał :twisted2: :twisted2: :twisted2: :mrgreen:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
pewnie malowla sobie paznokcie ::)

Calkem mozliwe...

Ojcu w blotnik (wyrywajac pol przodu) wjechala kiedys kobieta tuz po wyjezdzie z bramki (na autostradzie we Francji), szukala czegos w torebce... :mrgreen:

Opublikowano
Olej się wylał z silnika i chyba dalej nie pojedzie chociaż nigdy nie miałem takiej bryki i nie wiem ! Ciekawe ile potrwa naprawa ! :D A tak na poważnie kabina w dobrym stanie jak na resztę zerknąć !
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
Na zdjeciach widac ze sa tam 3 kobiety no i jeszcze te siedzenie kierowcy przesuniete do przodu, jezeli jechaly tam we trzy to mialy naprawde duzo szczescia.
Opublikowano

Liczyłem po cichu, że się jakaś konstruktywna dyskusja na temat panowie za kierownicą - panie za kierownicą rozwinie, a tu nic. :cry:

Tedy zamykam kolejny wątek OT.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.