Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Pare dni temu zapaliła mi sie kontrolka abs i trakcji podpiołem sie pod kompa i wywaliło bald Czujnik predkosci kola prawy przód znalazłem na necie ze chodzi o czujnik abs-u, przez kompa nie da sie skasowac bledu i kontrolki nadal swieca ale dziwi mnie to ze czasami kontrolki w czasie jazdy albo przed zapaleniem silnika gasną tak jak powinny gasnac. moje pytanie jest takie czy to napewno jest czujnik abs skoro raz swieci a raz nie? zadko gasną ale gasna, według mojego myslania jezeli byłby to czujnik padniety to swieciło by sie caly czas. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Edytowane przez popek1989r
Opublikowano
Czujnik masz do wymiany. Amen.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak z szarą, przeczyść kostkę najpierw, zwróć uwagę czy izolacja nie jest uszkodzona.

Dopisz "320i" do tytułu, bo będzie po temacie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

I jedna przestroga. Nie kupuj przypadkiem jakiegoś zamiennika chcąc zaoszczędzić kilka złotych.

Jeśli czujnik to tylko ori.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
I jedna przestroga. Nie kupuj przypadkiem jakiegoś zamiennika chcąc zaoszczędzić kilka złotych.

Jeśli czujnik to tylko ori.

Pieprzenie o szopenie. Poltora roku i ponad 45000 km jezdze na 3 sztukach czujnikow "getze" z allegro za 35 pln i jednym Autlog z intercars i jakos nie mam problemow.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

Tylko pogratulować.

Możesz sobie poczytać na forum ile było przypadków kiedy po nietrafionej próbie z zamiennikiem i tak przychodził czas na ori.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Opublikowano
Co do ori cos wtym chyba jest bo kiedys wymienialem czujnik walka rozrządu wylotowy i kupilem febi moze to lipna firma ale chodilo kiepsko kupilem ori uzywke i inna jazda a to ze tobie dziala to masz szczescie
Opublikowano
Tak samo jak Carlos, zakładałem znajomemu jakąś podróbę i chodzi już około roku. Jak mi padnie nie będę się zastanawiał i kupie zamiennik...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ponsd tydzien temu wymienilem czujnik z firmy delphi i dziala bez zarzutu ale jakbym wiedzial ze wymiana jest tak daremna to bym dal do mechanikowi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciszą mnie pozytywne opinie dot. zamienników.

Może, w końcu, ich jakość jest lepsza.

Będę śledził forum pod tym kątem :)

Freude am fahren

Opublikowano
dokładnie wystarczy kupić w legalnym źródle np. inter cars a jak nie działa albo się szybko zepsuje to oddać na reklamacje albo zwrot pieniędzy i tyle w tym temacie