Skocz do zawartości

Bmw e39 wszystko o częściach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nie rozumiem dlaczego temat został zamknięty zanim ktokolwiek się wypowiedział,a na forum jest wiele innych bzdurnych postów których nikt nie usuwa. Kolego dyzio255 mylisz się w kwestii zamienników. Jest wiele nie oryginalnych czujników które działają np. firmy Swag,jest też wiele firm które sprzedają oryginały z zatartymi znakami Bmw pod swoim szyldem. Pozdrawiam.
Opublikowano
  • Moderatorzy
jest też wiele firm które sprzedają oryginały z zatartymi znakami Bmw pod swoim szyldem

Masz na myśli używki? ;)

Jak nie, to jakie to są firmy?

Opublikowano
jest też wiele firm które sprzedają oryginały z zatartymi znakami Bmw pod swoim szyldem

Masz na myśli używki? ;)

Jak nie, to jakie to są firmy?

Nie weim po co się wyśmiewasz jak tak jest z czujnikami ABS i którąś firmą piast z łożyskiem.

widzę że dyzio napisał że chłodnica zamiennik nie działa. Nissnes-y działają tak jak oryginały i są lepsze niż behr-a jest na nich mniej reklamacji. A OEM kosztuje ponad tysiaka. Czyli prawie połowa ceny nissensa.

Opublikowano
  • Autor
Nie chodzi mi o używane części,lecz o nowe. Wczoraj założyłem temat pt. Bmw e39 wszystko o częściach,ale został zamknięty. Chciałem w jednym poście zebrać informacje o zamiennikach które działają w Bmw e39. Są producenci którzy robią dobre zamienniki,takie które komunikują się z elektroniką w Bmw,bo głównie o części elektroniczne mi chodzi.
Opublikowano

Na moje dobry temat sam stosuję takie myki np. do m57d30 pasuje wkład przepływki od mercedesa Vito lub A klasy cena np. Autolog w ic 240pln do BMW cena do Mercedesa 106.30.

Inny myk Tuleje wahaczy przednich do V8 potrafią się szybko zużyć ale pasują od X5 i są pancerne i o wiele trwalsze wyglądają tak

http://i730.photobucket.com/albums/ww302/Gulun/Zdjcie015-1.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Chłodnice tanie zamienniki poniżej 500 napisałem.

Czujniki zamienniki działają jak ma się szczęście .

Co do TRW to jest naprawdę niewiele warte w temacie hamulców. Klocki to totalne dno.

Części wyglądające jak oryginał bmw z wytartym logo nie sa niestety równie trwałe jak te niby identyczne z aso.

Przykładem są wahacze lemfordera.

Ogólnie temat cokolwiek dziwny bo nie do końca rozumiem co kto rozumie poprzez pojęcie " działająca część" ?

Działa ale jak długo lub jak skutecznie?

Przykład przepływomierz zamiennik działa bo nie pokazuję błędów na kompie ale jego precyzja jest w zasadzie przypadkowa.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

Części wyglądające jak oryginał bmw z wytartym logo nie sa niestety równie trwałe jak te niby identyczne z aso.

Przykładem są wahacze lemfordera.

znaczy może trafił Ci się feler bo oni muszą wycierać logo bmw inaczej musieli by za nie płacić czy coś w ten deseń