Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
proszę o jakieś namiary bo BIMMER nie odpowiada a muszę w końcu naprawić autko
  • Odpowiedzi 729
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolego, przeczytałem cały wątek i powiem szczerze że bardzo ładny egzemplarz dorwałeś :D :cool2: :wink:

Icek Wagnera to dobry kierunek natomiast wydech przelotowy to nie wiem czy nie będzie za głośno :?: :think:

Jeżeli masz problem z zakupem kolektora ssącego to mogę pomóc w razie czego pisz na priv.

Co do chipa to polecam Wojtka z Dynosoftu, robiłem u niego kilka BMW i z żadnym nie ma problemu, ja w swojej po chipie zrobiłem już 45 tysięcy kilometrów i nic się nie dzieje, no jedynie pompa wysokiego ciśnienia padła ale raczej z innego powodu :evil:

Przydało by się kółko zmienić bo te co masz to takie zwykłe.

Co do twojego problemu to myślę że kolego Prmax powinien ogarnąć temat i życzę Ci szybkiego usunięcia usterki.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
jestem już po wizycie u prmax wstępnie jest już jakiś trop ,co do kolektora to już zamówiłem ale w Niemczech nie ma na stanie w żadnej fabryce ani salonie i to jest cały problem ( będzie dostępny ok 20 października ) wydech powinien już być w tym tygodniu ale nie wiedzieliśmy jaki dyfuzor wybrać pod super sprint wiec na razie będzie kombinowanie .chip chyba podjadę do lodzi albo właśnie dyno soft (tylko te 2 firmy biorę pod uwagę)
Opublikowano
Wszystkie elementy tłumika już przyszły, teraz czekam na pierwszy wolny termin montażu .Dzisiaj widziałem bardzo ładną e91 czerwona z czarnym dachem przerobiona na m3 na Krakowskich tablicach
Opublikowano
Dzisiaj widziałem bardzo ładną e91 czerwona z czarnym dachem przerobiona na m3 na Krakowskich tablicach

Powiem wiecej... jest wrecz zjawiskowa ! :D

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

arek z chipem w łodzi słyszałem że lepiej uważać bo robią duże przyrosty mocy a raczej aż za duże ,zrobią ci w niej program 380-390KM a potem jak to ujęli"jak coś klęknie to się wymieni na nowy" to jak dla mnie słabe podejście, lepiej mieć te kilkanaście KM mniej a żeby służyło na lata

ja robiłem w kreatorze tak jak poprzednie auto i jestem zadowolony

w każdym razie po chętnie zobacze efekty ,mieszkasz blisko to możemy porównać :D

Opublikowano
mi napisali ze do 380 km mogą zrobić z dpf ,ale to co mnie interesuje to żeby było coś około 700-740nm i nic więcej żeby nie gubiła trakcji a czy to będzie 350 czy 390 to mi już nie zależy
Opublikowano

u mnie przy oponie 225/45/18 na suchym gubiła trakcje, teraz przy 245/35/18 Continental Conti Sport 5 jest ok

ty masz chyba 255 także nie masz sie co martwić

Opublikowano
mi napisali ze do 380 km mogą zrobić z dpf ,ale to co mnie interesuje to żeby było coś około 700-740nm i nic więcej żeby nie gubiła trakcji a czy to będzie 350 czy 390 to mi już nie zależy

Uwierz mi że 720 Nm to nawet super gumy nie poradzą ogarnąć na suchym a na mokrym to już masakra.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
blackline sa fajne, na tyl nie warto sie bawic z klapa wedlug mnie mozna jeszcze dokupic markowe ledowe philipsy xtreme w usa a wtedy jest naprawdy cacy, lampy przednie post lci daja przynajmniej naprawde lepsze oswietlenie i kilka opcji interesujacych.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
zastanawiam się jak by zadziałała szpera i czy warto wchodzić w temat szpery w e91 http://blog.tomson.com.pl/2011/10/07/szpery-quaifa-do-bmw-e90-e91-e92/

Szpera na pewno zapewni lepsze osiągi i bezpieczeństwo, ja również nad tym myślałem ale obecnie jestem spłukany i temat odpuszczam, jeżeli posiadasz gotówkę na to rozwiązanie to polecam bo różnica będzie odczuwalna, jak się zdecydujesz to napisz ile cię wszystko wyniosło i swoje spostrzeżenia :)

Opublikowano
w tym roku raczej nie dam rady bo już za dużo zainwestowałem a jeszcze kilka rzeczy mam zamiar wymienić ale w przyszłym kto wie
Opublikowano
SUPERSPRINT FOREVER :cool2: pieknie to sie prezentuje.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Przed zakupem 335d oglądałem jeszcze inny egzemplarz z wydechem jak u Ciebie na 4rury coś ala M3 i coś średnio to wyglądało ale miał te rury bliżej siebie umieszczone niż w M3

Mi się podoba wydech kolegi z forum czerwony330d który ma w e91 335d dwie czarne potężne końcówki wydechu 100mm zrobione w MG Motorsport i super się to komponuje

dla porównania z moją z seryjnym wydechem :

http://i60.tinypic.com/e66lhe.jpg

Opublikowano
dzięki twoje autko tez ,ostatnio jechaliśmy obok siebie w stolicy

na Niepodleglosci ?

Moja La Bunia

DO E9x :