Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znam gościa w Wodzisławiu.....to co auta robi:) naprawdę mózg staje. Mam parę fotek przykładowych mogę przesłać. Jest naprawdę niedrogi, a klientów ma w całej Europie. Robi głównie Ferrari, Porsche i BMW. Efekt jest piorunujący....
Opublikowano
Wszystko zależy od rodzaju skóry....Wybieram się do niego w przyszłym tygodniu zrobić deskę i boczki w skórze (fotele już mam :D ) to poproszę o cennik. Szukam płytki z fotkami jak znajdę zaraz wyślę:)
Opublikowano

Witam,

Moge polecic naprawde dobry zaklad w Warszawie. Robilem tam ostatnio kierownice w swoim E39 - zrobili rewelacyjnie i polowe taniej niz niektore firmy w Warszawie (zaplacilem 200 PLN za kierownice i 50 PLN za mieszek hamulca recznego wraz z montazem i demontazem). Dodatkowo dalem pare zlotych pani krawcowej bo naprawde bylem zadowolony z rezultatu. Dla porownania powiem, ze za sama kierownice pewien zaklad na Ursusie, nie bede mowil ktory :-) zeby nie robic kryptoreklamy zadal 350 PLN (w tym 50 PLN montaz/demontaz).

Firma ktora polecam to Werson w Nowej Iwnicznej kolo Piaseczna (kawalek za Auchan) stronka chyba www.werson.waw.pl

Polecam ten zaklad - naprawde. Jesli tam trafisz powiedz prosze, ze podeslal Cie kolega z forum (srebrne E39 robiona kierownica + mieszek jakies 1-2 tygodnie temu) - bedzie facetowi milo. Poza tym zostawielm im samochod na dwa dni bo mialem akurat wyjazd sluzbowy. Zajeli sie wszystkim jak trzeba.

BTW - rowniez ktos z forum polecil mi ten zaklad.

Pozdrawiam,

Artur
Opublikowano
Wszystko zależy od rodzaju skóry....Wybieram się do niego w przyszłym tygodniu zrobić deskę i boczki w skórze (fotele już mam :D ) to poproszę o cennik. Szukam płytki z fotkami jak znajdę zaraz wyślę:)

OK, thx :D rozumiem, ze fotele u Ciebie to fabryczna skóra ? :) .. Ja zastanawiam się nad całym środkiem tylko mam dylemat co do koloru :twisted:

Opublikowano
jak chcecie taniego tapicera to zapraszam! MAM W SWOJEJ OKOLICY MLODEGO KOLESIA KTORY ZAJMUJE SIE TYM OD JAKIGOS CZASU... JAK SIE GO PRZYPILNUJE I POPATRZY MU NA RECE TO ZA 1200 ZL MASZ SKORE W CALYM SAMOCHODZIE. POZDRAWIAM

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano

jesli chodzi ci o tapicerke do samochodu z prawdziwej skory a nie "skory" eko to przychodzi mi na mysl tylko jedno miejsce i jedna osoba.

jesli chcesz miec to zrobione dobrze i za rozsadna cene zadzwon koniecznie do tego czlowieka. koles nazywa sie daniel a to jego nr. 503756693 powiedz ze polecil ci go "roberto"

a oto fotka jego autka i tapicerki wykonanej w jego firmie

POZDRAWIAM

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img91.imageshack.us/img91/1921/tapic5ub.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja znalazłem tapicera w Szczecinie , za całe auto bierze 2 800 zł , robi to 3 dni. Jak robi nie wiem, wysłał mi fajne fotki, jak ktos chce mogę przesłać na adres mailowy, kontakt z tapicerem: 0601171004

pozdrawiam :?

Opublikowano
jak chcecie taniego tapicera to zapraszam! MAM W SWOJEJ OKOLICY MLODEGO KOLESIA KTORY ZAJMUJE SIE TYM OD JAKIGOS CZASU... JAK SIE GO PRZYPILNUJE I POPATRZY MU NA RECE TO ZA 1200 ZL MASZ SKORE W CALYM SAMOCHODZIE. POZDRAWIAM

Możesz napisać namiary na tego tapicera. :modlitwa:

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Wiem gdzie na Dolnym Slasku robia takie sprawy...

Musze sie dokladnie spytac znajomego on zmienial skore bo mu kolor nie pasowal w 5ce i zaplacil chyba 3000zl ale ganz neue :lol: :lol:

A jesli chodzi o samo czyszczenie i regeneracje to szybko, tanio i profesjonalnie robi LEDERLAND:

http://skory.go.pl

Polecam bo juz widzialem pare skorek przed i po :shock: :shock:

Sam tam sie wybieram jak bede w Polsce :lol:

Opublikowano
witam chcialbym obic skora siedzenia i boczki gdzie w warszawie znajde taki zaklad???pomocy jeskli wiecie piszcie

Jeśli chodzi o warszawę to z czystym sumieniem mogę polecić firmę Auto Fotel i Mirosława Cholewińskiego, człowiek robił dla mnie kierownicę w poprzedniej E30 oraz aktualnej E36 wraz z gałką i trzeba przyznać choć nie jest tani to naprawdę ma fach w rękach. Z jego usług korzysta ASO Renault Warszawa w którym pracuję a słyszałem że Mercedes Warszawa też z nim umowę podpisali, dodatkowo zajmuje się renowacją zabytkowych pojazdów (a to nie mała kasa), więc gość godny polecenia...

Fotki jego pracy w galerii poniżej :norty:

Jeśli chodzi o koszta - wykonanie kierownicy z łączonej skóry gładkiej z perforowaną, najwyższego gatunku (a jest zdecydowana różnica między szmatą w nowych samochodach), zapłaciłem 740 zł z materiałem (gałka free po znajomości :cool2: ) Koszt uszycia fotela "recaro" w E36 ok. 500 zł robocizna + koszt skóry (niestety ja muszę zamówić na metry w ASO)

Namiary - Warszawa Ursus, ul. Robini 8A, tel. 667 72 65

www.auto-fotel.neostrada.pl

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg