Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesci to ja mam od cholery szcegolnie do e28 ale zaslepek nie mam:(

hmm a ktos wie cos o pakiecie aerodynamicznym do E28 czy byl tylko jeden rodzaj czy wiecej?? i w jakich wersjach silnikoweych byl wiem tylko ze napewno nie w M535 535i i w M5 moze ma ktos jakies onfo na ten temat??

skladal on sie z tylnego spojlera pod zderzakiem z przedniego i progow bocznych jak narazie widzialem je tylko w 528i.. pytam z ciekawosci bo ma takowy ze znaczkami BMW...

moje modele
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Według ETK to były dwie dokładki pod przedni zderzak i zderzk przedni i tylni M-Technic http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=4171&mospid=47218&hg=51&fg=15

oraz nakładki na brogi i nakładki na błotniki M-Technic http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=4171&mospid=47218&hg=51&fg=20

Jednak widziałem komplet ospoilerowania na E28 które różniło sie od orginalnego M-Technica. Moze kojazysz taką fotke z netu. Czerwone E28 528i (miało właśnie takie ospoilerowanie). foto było zrobione od tyłu. Miała Alu 16" z E32/34 (pajeczyna), a z tyłu na klapie miała spoiler od Alfy 156

Pozdrawiam

OO==ll==OO

www.bmwauto.pl

Opublikowano
Opublikowano

Witajcie !

Wiem że w tym dziale to obowiązek i wcale nie zamierzam się z niego wymigać ale jak każdy z Was dążę do tego żeby mój samochód wyglądał bardzo dobrze.A to jak wiadomo pochłania dużo czasu i pieniążków.Dziś byłem u blacharza wstawia właśnie progi i naprawia podłogę.Chcę pomalować

cały samochód w związku z tym mam pytanie: pozostać przy polaris metallic czy zmienić ? Mam na myśli zmianę na kolor z palety barw ówczesnych bmw oczywiście.Doradżcie koledzy.Co do zaślepek na progach to ja też intensywni e poszukuję przednich .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witajcie !

Wiem że w tym dziale to obowiązek i wcale nie zamierzam się z niego wymigać ...

Czyli :?:

Gotowe :?:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
a ja mam jeszcze pytanie z innej beczki ... mianowicie czy da się bez większych problemów e28 z m-pakietem przerobić na zwykłe ?
marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
a ja mam jeszcze pytanie z innej beczki ... mianowicie czy da się bez większych problemów e28 z m-pakietem przerobić na zwykłe ?

idzie bez problemu jak chesz to zagadj do mnie na gg 4638814

moje modele
Opublikowano

idzie bez problemu jak chesz to zagadj do mnie na gg 4638814

oki , dzieki to info mi na razie starczy . Po prostu mam Mke na oku a za cholere mi sie nie widzą te spojlery . Jak cos będę pytać o konkrety albo podjade do twojego taty bo mam blisko , z resztą kiedys bywałem u Rysia ;)

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz