Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam znalazłem poradnik tutaj pewnego kolegi na forum ''naprawa cieknącego podszybia'' on używał masy soundal ale pisał,że również dobrze sprawdza się uszczelka okienna w kształcie litery D i tu mam pytanie bo z początku kupiłem w sklepie uszczelkę,odtłuściłem itp złożyłem i jak deszcz padał to długo nie wytrzymało to bo tu gdzie ramiona wycieraczek to pod podszybiem są rowki i w nich woda stoi i zaczeła przelewać się przez uszczelkę tak kap kap tylko nie pod spodem tylko górą przez nią i robiłem to już dwa razy i to samo do tego efekt odstającego podszybia bo się spinki wyrobiły i teraz zakupiłem nowe spinki,uszczelki itp i wszystko jeszcze raz chce zrobić tylko jaki rozmiar tej uszczelki D wybrać?? i czy kleić na samą rynnę czy też na tą osłonę rynny?? tutaj i tutaj? chodzi o to jaki rozmiar by od nowa nie ciekło bo zamontuje wszystko zacznę demontować i znów szlak spinki trafi
Opublikowano
Po co zakładasz kolejny temat, jak już sam wspomniałeś, że jest taki? Pisz w tamtym temacie do hu**...
http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano
Tutaj tez. Staszek zalej betonem.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.