Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Boże widzisz i nie grzmisz :duh: Sekwencja to nie zwykłe lpg na śrubę i tej instalacji bardzo szkodzi przełączanie na gaz bez nagrzanego reduktora.Kup pompę paliwa i jeździj ta jak powinno się to robić a jak nie to sprzedaj samochód którego nie umiesz utrzymać. :mad2:
Opublikowano

Tak reduktor nowy filtry nowe butla również

i szkoda na rozmowe typu widzisz a nie grzmisz i stać mnie na utrzymanie auta

szkodzic wiem ze szkodzi duzo ale działa .

Druga sprawa moze to odciecie zapłonu przez alarm wiecie moze jak to ominac wszystko ? wystarczy wyrzucic to wszystko co jest ? czy jest na to inna metoda ?

Opublikowano

...przez 5 lat nie kupiłeś pompki ? przez 5 lat nic ci się nie psuło ? po 5 latach postanowiłeś zarejestrować się na forum i zaoszczędzić kolejne 50zł

może to wina układu zasilania, może zapłonowego a może poszli do lasu....czujnik położenia wału. Za zaoszczędzone pieniądze kup silikon i taśmę klejącą i zrób z niej igłe.

WITAMY SERDECZNIE NA FORUM

eSKa

Opublikowano

właśnie widze ze nie zbyt jesteście pomocni :)

na tym forum moze i racja ze nie pakuje w to miliony monet ale pompke wlasnie wsadzilem wina byla przekaźnika od alarmu fachowcy dziekuje pozdrawiam .

Opublikowano

Korus693 mógłbyś zdradzić jaką masz tą instalkę gazową.Bo jestem pod wrażeniem że tyle lat było wszystko ok.

A jeszcze pytanko czy zimą nie miałeś problemu z jazdą na zimnym silniku,nie szarpał,przerywał?