Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu mam problem z pilotem. Polega to na tym ze nie mogę otworzyć drzwi z pilota zamyka drzwi normalnie bagażnik też otwiera problem jest tylko z otwieraniem drzwi chociaż czasami po wielu próbach udaje się otworzyć drzwi z pilota. Jeżeli ktoś miał podobny problem to proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam podobny problem z drugim kluczykiem (zapasowym) z tym że ten tylko nie zamyka a reszta działa :D

Pewnie w twoim i moim przypadku trzeba będzie kluczyk zakodować u elektromechanika. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć.

Miałem kiedyś podobny problem z dwoma kluczykami, okazało się że uszkodzona jest wiązka przewodów prowadząca do odbiornika sygnału w tylnej klapie.

Naprawa trwa około 1,5 i kosztowała około 8 zł ;).

Pozdrawiam

Piotrek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam koledzy pozmozcie

mam problem z moja e 61od jakiegos czasu wyswietlal mi sie czasami przekreslony kluczyk n i drivie , ale od wczoraj padl centralalny na pilocie, mozna tylko otworzyc przez kluczyk zaczyna wyc ale jak wloze do stacyjki przestaje i odpala normalnie jak zamkne kluczykiem sytuacja sie powtarza do tego nie zapisuje stacji fm i wariuje idrive zmienia jezyk sam tak od kilku dni

zaczynam od kabli w klapie czy moze to modul anteny?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Być może to uszkodzona antena diversity.