Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam głupie pytanie jak wyłączyć te opcje (nawet nie wiem co to jest) żeby o równej godzinie nie "PYKAŁO" taki dźwiek odliczania i nie przełączało mi na wiadomości w moim przypadku zawsze czeskie:D bmw e90 navi CCC

To denerwujące słuchasz muzyki z mp3 cd w momencie równej godziny przełącza na na radio.

Edytowane przez tomasztolala
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W ustawieniach wylacz "hour memo"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy okazji -zmien tytul watku zeby mowil cokolwiek ludziom przegladającym - "Jak wylaczyc pikanie o pelnej godzinie" czy cos. W tej formie watek kwalifikuje sie do skasowania bo tytul nic nie mowi.
  • 10 lat później...
Opublikowano

Cześc, E91 2009 LCI, navi Business, jednostka M-ASKII (mały ekran, menu wizualnie jak CCC ale kontrolerem już od CIC). Mam to uciązliwe pikanie przy pełnej godzinie (z tą różnica że u mnie nie przełącza na żadne radio, pika sobie w tle), jednak nie mam w ustawieniach w/w opcji. Ktoś wie gdzie i/lub pod jaką nazwą mogę znaleźc tę opcję? 

Opublikowano

Ok, rozwiązane. Mam spolszczone menu, więc szukałem opcji zbliżonej do tłumaczenia przez translator Google, czyli coś pokroju "Notatka godzinowa".

Capture.thumb.JPG.8ec31858c12c51637ec88ca945e191d5.JPG

U mnie to było "Pamięć czasu", najwidoczniej błędnie to zinterpretowałem i nie sądziłem, że ma to związek z pikaniem o pełnej. Opcja wyłączona, póki co tylko raz jechałem przy pełnej godzinie i nie pikało, więc... chyba to to 😉

IMG_20240815_110133.thumb.jpg.037f3f2b7503401298c573a5013c00ee.jpg