Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Jestem w polsce do nastepnego poniedzialku i szukam osoby okolice bydgoszczy szubin nakło kto potrafi załozyc takowe ringi oczywiscie za oplata prosze o szybka odpowiedz poniewaz musze kupic jeszcze te ringi
Opublikowano
Naprawdę nie trzeba do tego elektryka uwierz mi ze ja z elektryki jestem nawet nie na poziomie podstawowym i sam dalem rade nie jest to trudne
Opublikowano

mam pytanie odnośnie ringów. Mam bmw e46 po lifcie m pakiet jestem właścicielem od kilku dni.

Na 4 ringi 3 są spalone . Chciałbym kupic nowe ringi CCFL czy ringi sa róznych rozmiarów tj mam kupić - (2x146mm, 2x131mm) czyli komplet.

Jak to wygląda z wymiana poniewaz na allegro widze zestawy z przetwornicami.

Proszę o pomoc i przepraszam za totalną amatorkę ale jestem świeżym posiadaczem bmw e46 2004 :)

Opublikowano
e46 nie miało ringów w oryginale ;)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
jak to nie miało ? to jak włączam postojowe to które światła powinny się świecić ? Przy okazji może jakieś foto wrzucisz :)
Opublikowano
Z tego co ja wiem to orginalne ringi w bmw e46 sa ale w chinskich lampach nie oryginalnych bmw

gdzie sens, gdzie logika ?

w e46 nie bylo ringow..

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Chodzi mi o to ze ringi w lampach sa ale w lampach chinskich dostepnych na allegro za 700zl komplet orginalnie bmw (lampy bosh) byly ale tylko soczewki bez ringow jesli mnie nie zrozumieliscie to sorki mam nadzieje ze teraz wiecie o co chodzi