Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przód wygląda mega.Zwłaszcza w wersji M Sport."Dokupiłem" reflektory LEDowe i był to strzał w dziesiątke bo oprócz lepszego świecenia (w poprzednim miałem Biksenony) auto zyskało na estetyce.Co do tyłu to nie wiem sam.Nie ma chromowanej listwy i może to dobrze ,ale reflektory przed liftem dodawały autu masywności... Ale nie żebym był załamany :D
  • 3 lata później...
Opublikowano

Listwa chromowa na klapie jest doklejana.

Nie wiem, czy mozna takowa dokupic jednak :mrgreen:

PS. G32 to juz posuniecie do przodu:) No i aktywny spojler oraz zmieniona sylwetka boczna a'la Audi A7 mnie sie podoba :cool2:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Świetna analiza PaMa ,

Mnie oba przody SE nie przekonują a tył to i może w F07 ładniejszy niż w F07 LCI.M Sport natomiast zwłaszcza w LCI z racji subtelnie ostrzejszych krawędzi wyglada tak jak bym chciał i z przodu i z tyłu a zwłaszcza pod katem od przodu.

Aktywnym (czy nie aktywnym) spojlerom mówie stanowcze "NIE"! :-)

Wracając do opcji zawieszenia ,to z tego co ja wiem to w F07 bez AD jest Normal/Sport/Sport+ a z AD Comfort/Normal/Sport/Sport+ a w LCI z AD EcoPro/Comfort+/Comfort/Sport/Sport+ .Jak jest w LCI bez AD nie wiem.

Mam LCI bez AD i jest tylko EcoPro/Comfort/Sport . :(

Opublikowano

Panowie,

nie ma co nad F07 LCI dluzej debatowac.. trzeba sie G32 zajac :)

Jesli wytrzymam ze swoim F07 do nastepnego roku ( a bedzie to juz 6rok) to przesiadka na G32 raczej murowana.

Jesli w tym roku, to kto wie.. :mad2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
G32 to zacna maszyna :) Choć moja F07LCI bardzo mnie cieszy ;)