Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma górnym lewym rogu przedniej szyby mam peknietą uszczlkę, woda zaczeła dostwać sie miedzy 2 warstwy szyby? Chcę wymienic uszczelkę, gdzie to zrobic i czy to wszystko co powinienem zrobic w tej sprawie? czy bedzie trzeba cos robić z szyba żeby woda nierozwarstwiała jej dalej ?
Opublikowano
Zajedź do dobrej firmy, gdzie wymieniają szyby to Ci powiedzą. Mnie ostatni bardzo mile zaskoczono w AUTOGLASS JAAN. Likwidowali mi oprysk od kamienia i zrobili to bardzo dobrze i z gwarancją. Pytałem również o wymianę szyby to wiedzieli, że w E-39 wymienia się razem z uszczelką i koszt ten nie powinien przekorczyć 600 zł.
Opublikowano
Ma górnym lewym rogu przedniej szyby mam peknietą uszczlkę, woda zaczeła dostwać sie miedzy 2 warstwy szyby? Chcę wymienic uszczelkę, gdzie to zrobic i czy to wszystko co powinienem zrobic w tej sprawie? czy bedzie trzeba cos robić z szyba żeby woda nierozwarstwiała jej dalej ?

Uszczelki zewnętrzne, w autach z klejoną szybą, służą zazwyczaj

do celów ozdobnych... nie stanowią dobrego uszczelnienia

dla wody...

U ciebie nastąpiło ewidentne rozwarstwienie szyby... to

nie jest dobry objaw.

pozdrawiam

Marek

E32 750 V12 r. 91

Opel Senator B 3.0 24V

Omega 3000

Jeep Cherokee 4.0

Jeep ZJ 5.2

http://img129.imageshack.us/img129/2398/bmwe327501uv3.th.jpg

Opublikowano
O masz to żeście mnie pocieszyli :( . Dzięki za odpowiedzi i czy ktoś orientuje się gdzie jest taki dobry warsztat w warszawie lub okolicach?