Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Więcej szczegółów kiedy gaśnie podczas jazdy na postoju na benie, gazie, ON :?:
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy pełnym to pewnie coś z pompą wspomagania albo samym wspomaganiem.
Opublikowano
Dokladnie jak kolega wyzej napisal,masz problem ze wspomaganiem.Sprawdz najpierw ilosc plynu w zbiorniczku,byc moze jest zbyt malo.A jesli wszystko jest ok z plynem mysl dalej co moze byc powodem,moze pompa?
Opublikowano
Jeżdżę na benzynie, a gaśnie przy pełnym skręcie nie zależnie czy podczas jazdy czy na postoju. Ale tylko na wolnych obrotach.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to pewnie silnik nie moze 'uciagnac' pompy.
Opublikowano

hmm, mam podobne objawy tylko u mnie obroty spadają do 400.

Czyli mam rozumiec pompa do wymiany???

ktoś wymieniał ostatnio w e-36, 320?? Jak to cenowo wygląda?

Oryginał czy zamiennik?? Może używka?

150 kucyków pod maską!
Opublikowano
a czy przy elektrycznym obciążeniu silnika na biegu jalowym obroty utrzymują się w normie czy tez spadają. Mam na mysli duzy opbor pradu czyli duzy opor stawiany przez alternator (swiatla, dmuchawa na max, wszystkie szyby jezdza w dol, etc)

pozdrawiam

t.

Opublikowano

Wymieniałem ostatno ale nie potrzebnie bo cos w kolumnie bylo rozjebane!

Zobacz czy masz luz w kierownicy?? jzlei nie masz to albi kolumana albo przekąłdnie jak auto przygasa! gdyb y nie przygasało to bym stawiał na pompe ale w takiom przypadku to nie wiem, jes jeszcze takie cos jak regulacja luzu czy cos takiego i tam moze bysc za mo0cno zajebane !

Opublikowano

Wymieniałem ostatno ale nie potrzebnie bo cos w kolumnie bylo rozjebane!

Zobacz czy masz luz w kierownicy?? jzlei nie masz to albi kolumana albo przekąłdnie jak auto przygasa! gdyb y nie przygasało to bym stawiał na pompe ale w takiom przypadku to nie wiem, jes jeszcze takie cos jak regulacja luzu czy cos takiego i tam moze bysc za mo0cno [bAD] !

ALE ROZJEBANE BEZ BŁĘDU

KOSZMAR :duh:

Opublikowano

w sumie mam jakby podobny problem!!!!!!chodzi o to ze na biegu jalowym w momencie krecenia kierownica spadaja obroty i moze zgasic auto(czasem nawet w ruchu zwlaszcza przy zakretach o 90stopni)!!czy to jest wina pompy ktora sciaga zbyt sporo mocy z silnika ??czy wina jakiejs elektroniki??!!

plyn jest ,nic nie cieknie na pompie i pompa nie wydaje zadnych dzwiekow!!moze sa za niskie obroty(700jest)??czasem obroty zafaluja jak dolacze jeszcze dmuchawe na 4 tak nagle!!komputer niby wykazal zwarcie na kierwonicy ale nic wiecej!!jedynym pozytywem bylo to ze po doladowaniu akumulatora na troche te objawy zniknely!!