Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pozwoliłem sobie zamieścić na forum coś co przytrafiło się jednemu gościowi który marzył o BMW. Czytałem o tym w pewnej gazecie którą podsuneła mi pod nos moja mama mysląc że to moze zahamuje mój zapęd do BMW :duh: Ale o tym na końcu :lol: Otóż pewien młody chłopak postanowił pojechać do Niemiec aby spełnic swoje marzenie o BMW. Znalazł odpowiedni wóz w pewnym komisie, dość renomowanym a przynajmniej tak mu się wydawało. Był zachwycony gdy ujrzał to czarne cudo i był już pewny ze to auto jest już jego. Po auto wybrał się razem ze swoją dziewczyną.Droga powrotna była naprawde przyjemna,wręcz nie mógł się nacieszyć jak wspaniale prowadzi się jego wymarzone auto...

No i wkoncu dojerzdżają do granicy...ale spokojnie,tu nie było żadnych problemów.Gdy mineli już granicę, świerzo upieczony kierowca BMW zauważył ze już od dłuzszego czasu w dość dużej odległości jedzie za nim czarny mercedes lub nawet dwa...

W momencie gdy wjechali w zalesiony obszar, owe mercedesy a było ich aż trzy, błyskawicznie się zbliżyły do naszego marzyciela i w brutalny sposób zajechali mu droge! Jeden z przodu drugi z tyłu a trzeci z boku!!Kierowca i pasażerka BMW zostali wywleczeni z auta i zostali sami wlesie jak palec :cry2: Co się okazało po 5kilmoetrach od zdarzenia znaleźli swoje BMW....niestety całe pocięte w kawałeczki :modlitwa: Jak się później okazało z wyjaśnień policji,chłopak który kupił auto należało do właściciela komisu który trudnił się w handlu narkotykami.A w aucie które zakupił była ukryta dośc pokaźna ilośc narkotyków.Pech chciał że kurier który miał w tym samym czasie jechać do Polski zachorował, a że trafił się on to "komisant" mu go sprzedał a po przekroczeniu granicy jego kumple odebrali co swoje. I taka to smutna historia chłpaka który marzył o BMW.W każdym bądź razie koleś powiedział że nigdy więcej BMW bo tymi autami jeżdżą gangsterzy i złodzieje! Teraz jeździ Fiatem Punto i przynajmniej jest spokojny że nic mu się takiego nie przytrafi. Zdrugiej strony mógł to być każdy inny samochód a że on kaurat trafił na taki...cóż, pech!

No i póxniej jak już to przeczytałem, moja mama z usmiechem na twarzy mnie się pyta:

-I co, nadal chcesz jeździć BMW??

Odpowiedź była jednoznaczna:

-Oczywiście mamo :mrgreen:

A mama na to: :jawdrop:

i koniec tematu...

Axel
Opublikowano

No to ładnie. Jak zaczynałem to czytać to najpierw myślałem że po drodze to BMW rozpadnie im się na kawałki lub coś w tym stylu. A gangsterzy mogą jeździć przecież wszystkim, nawet wypisanymi wyżej Mercedesami,Toyotami itd.

P.S. Ja też się nie zraziłem :twisted:

Opublikowano

Historyjka z brukowca i tyle

:P

http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano

Cos mi sie wydaje, ze to bylo tak jak w tym dowcipie o Radiu Erewan:

'Czy to prawda, ze w Moskwie na Placu Czerwonym daja za darmo samochody?

Prawda. Tylko ze nie w Moskwie, a w Leningradzie, nie na Placu Czerwonym, tylko na Placu Dworcowym, nie daja, ale kradna i nie samochody, ale rowery'.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Historia z Faktu lub czegoś podobnego. Co za świr wozi narkotyki przez granice takim samochodem. Myślałem, że lepiej nie rzucać się w oczy w tym biznesie. Ile tych prochów tam było, że opłacało się auto próć. A jeżeli tyle tego mieli na pokładzie, to kto ryzykowałby puszczając taki transport z jakimś żółtodziobem. Łatwiej polskich celników przekupić niż takie kombinacje alpejskie odwalać. Ale pomysłowością autor tego tekstu tryskał, chyba się naćpał :roll2: :roll2: :dance: :dance:
Opublikowano

A teraz historia z zycia :

rok temu kuzyn kolegi z pracy kupil uzywana Vectre Kombi z duzym przebiegiem.

Przeszkadzalo mu skrzypienie wnetrza - zdecydowal sie zdjac obicia drzwi i deske i poprawic mocowania.

Srodek byl pelny ... kartony papierosow i pojedyncze paczki.

Opublikowano
Znajomy kupił kiedyś Volvo 850T5. Zasięg autka wynosił ok. 250km, bo bak miał podzielony na komory. Tyle, że tych komór nie można było zalać benzyną. Ciekawe co tam woził stary właściciel:?: :twisted2:
Opublikowano
jakos nie chce mi sie wierzyc w ta historie... "czarne bmw" to juz topos wszystkiego co zle i zepsute... osobiscie raczej wpakowalbym to w jakiegos fiata a nie beemke... co do tych paczek to gdyby to byly camele... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Znajomy kupił kiedyś Volvo 850T5. Zasięg autka wynosił ok. 250km, bo bak miał podzielony na komory. Tyle, że tych komór nie można było zalać benzyną. Ciekawe co tam woził stary właściciel:?: :twisted2:
Spiryt ?