Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. Jak będziesz miał założone to rób foty.

Mam te o których piszesz (ebayowe) i mogę powiedzieć że świecenie biedne a żeby było ciekawiej -radio trzeszczy (już sprawdzone to ich wina) także rozglądam się za czymś innym.

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam wszystkich.Przeczytalem cały temat i tak naprawde potrzebuje potwierdzenia od doświadczonych kolegów w temacie markerów które najlepiej wybrać do e91 po lifcie?.Z góry dziekuje za odpowiedź
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Moze ktos bedzie potrzebowal.W E91 od 2008 po lifcie zarowki nie zmienia sie od nadkola tylko od gory.Przekrecajac plastikowy element w lampie.
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dwa pytanie.

Zamierzam wymienić żarówki w ringach i przeciwmgielnych.

Pytanie 1

Czy w e90 LCI z 2011 z bixenonem jeśli wybiore gpt thunder bede musiał rozjaśnić je kodowaniem ?

Pytanie 2

Auto ma mpakiet - aby dostać się do przeciwmgielnych muszę sciagnać nadkole czy jest inny sposób ?

Jaki typ żarówki tam siedzi ?

Auto - 320d LCI M-Pak 2011

Opublikowano (edytowane)
lepiej nic nie podkręcaj, Gtp tak się grzeją że i tak dziwne że nie sieją spustoszenia w lampie, po podkręceniu możesz z czasem uszkodzić szybkę która puszcza światło do światłowodu i masz po lampie, do ringów masz H8, natomiast do halogenu nie próbowałem się jeszcze dostać ale myślę że szybciej jest unieść osłonę silnika jak zdejmować nadkole, żarówki w halogenie to HB4 jak dobrze pamiętam , ps. ładne auto :) Edytowane przez Marina_Club
Opublikowano
dzięki

No własnie jedni pisza ze HB4 - inni że h11.

Strona Philipsa mówi, że HB4 - ktoś w LCi i Mpaku wymieniał ? podzieli sie info jaka żarówka tam siedzi ?

Ja wymienialem i ringi i halogeny tylko w pre lci 2006 M pakiet i w halogenach jest HB4

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hb4, wymieniam śmiało a co do polecenia ringow to nie ma problemu. Mam na 100% i wszystko śmiga ale nie musisz podkręcić na max.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam do Was prosbe,

kupilem LED Markery NSSC H8 20W w sklepie Hardon i swieca slabiej niz sie spodziewalem.Zewnetrzny ring swieci na zolto.Jesli chcialbym ,aby jasniej swiecily musze wymienic na mocniejsze ?https://drive.google.com/file/d/0B6AraeM1yLnveGNIcjN6U1U2dWs/view?usp=docslist_api

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

naprawde chcesz wydać 1000 zł na markery?? ? ? :roll:

cholera a ja ostatnio wymieniłem w preLCI żarówkę w ringach za... 7 PLNów :norty:

Opublikowano
Ciężko powiedzieć póki ktoś nie przetestuje. Pewne jest że da sie zrobić marker który będzie podświetlał bardzo dobrze ringi, ale wymaga to precyzji i umiejscowienia diód na odpowiednich pozycjach, jeśli tutaj się do tego przyłożyli - jest taka szansa
Opublikowano
Broddi mam te markery u siebie ale kupiłem prosto z chin i zapłaciłem za nie jak dobrze pamiętam niecałe 60 dolarów. Warto poszukać....

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
lepiej nic nie podkręcaj, Gtp tak się grzeją że i tak dziwne że nie sieją spustoszenia w lampie, po podkręceniu możesz z czasem uszkodzić szybkę która puszcza światło do światłowodu i masz po lampie, do ringów masz H8, natomiast do halogenu nie próbowałem się jeszcze dostać ale myślę że szybciej jest unieść osłonę silnika jak zdejmować nadkole, żarówki w halogenie to HB4 jak dobrze pamiętam , ps. ładne auto :)

+1

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

60 dolarów za oryginalne LUXy ? Nie wydaje mi się...

Ja za niefirmowe (ani mtec anu lux) markery na diodach xml (czyli z tego co widzę te same co w tych LUXach) zapłąciłem z 400 - 500, i wcale nie była to wyimaginowana cena jak patrzyłem po zagranicznych stronach, dlatego nie wierze że można kupic Mteci albo luxy za 60 usd

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie Panie / Panowie

Jestem z Trojmiasta i od niedawna "walczę" z ledami w e91 lci.

Czy nie wydaje się Wam, że zewnętrzne są za bardzo przygaszone?

chciał

em efekt jaknw f10, ale to chyba niemożliwe :(

84739fda4e76.jpg

a5f74407b0f3.jpg