Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, zdarzalo mi sie to rzadko ale teraz coraz czesciej to wystepuje, podczas postoju np. na swiatlach zaczyna trzesc buda, wcisne sprzeglo i przytrzymam pare sekund i po puszczeniu sprzegla drgania ustaja, co to moze byc?
Opublikowano
Powodów takiego zachowania może być kilka. Za bym zaczął od tematów generujących najniższe koszty czyli poduszki silnika/skrzyni.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
poduszki silnika i skrzyni byly wymieniane w sierpniu (lemforder), wlasnie tez boje sie ze to moze byc dwumas, to kolego po poduszkach na co zwrocic uwage?
Opublikowano

Na dwumas podczas gaszenia nie wali mocniej niż wczesniej?

Najlepiej wejść pod samochód wrzucić bieg i ktoś musi go pchac kawałek do przodu i do tylu a ty słuchaj od dołu jak bedzie walil to wiadomo co jest.

www.Car-los.pl
Opublikowano
podczas gaszenia rzuca silnikiem jak rzucalo, zabieram sie powoli do montazu klapy gaszacej ale czasu ciagle brak ale jak sie wsluchac to slychac przy gaszeniu taki metaliczny dzwiek ktory by wlasnie wskazywal ze to dwumasa co? :cry2:
Opublikowano
A jadąc dość szybko na wstecznym nie słychać nic niepokojącego? To kolejny objaw zużytej dwumasy.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
sprawdze to jutro, jechalem ostatni raz szybko na wstecznym juz jakis czas temu ale wtedy nie bylo nic slychac, zauwazylem ze zaczyna buda trzesc jak silnik sie nagrzeje, na zimnym jeszcze mi sie to nie zdarzylo