Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z kolegów wie czym się różnią oba systemy nagłośnienia i który jest lepszy.

Na podstawie postu forumowicza saab9000cse wyczytałem że Logic7 składa się z:

HiFi system z Surround Sound, 7 fali equalizer

logic7 jest aktywnym komponentem MOST - media, polaczony swiatlowodem

mozna programowac.

mozliwosc diagnozy

moc 40W glosniki, 70W woofer, caly system ma moc 420W

adaptuje sie do poziomu dzwieku, np zmieniajac stacje.

13 glosnikow

8 glosniki w tylnych drzwiach

9 dodatkowy glosnik na srodku deski

A jak to wygląda w przypadku zestawu Harman Kardon?

Edytowane przez vee
Opublikowano

Po pierwsze Logic 7 jest produktem Harman Kardon.

Po drugie to być może miałeś na myśli jakie są różnice między Logic 7 a Individual High End (pierwszy ma 13 głośników, drugi 16).

Opublikowano (edytowane)

Po drugie to być może miałeś na myśli jakie są różnice między Logic 7 a Individual High End (pierwszy ma 13 głośników, drugi 16).

W moim E93 LCI jest coś takiego:

S688A HARMAN/KARDON SURROUND SOUND SYSTEM

Ile głośników będzie u mnie i gdzie będą one umiejscowione?

Edytowane przez vee
Opublikowano

U moim E93 LCI jest coś takiego:

S688A HARMAN/KARDON SURROUND SOUND SYSTEM

Ile głośników będzie u mnie i gdzie będą one umiejscowione?

O ile się nie mylę to masz 11 głośników (jeden centralny w desce, po dwa w drzwiach, po dwa w panelach bocznych przy kanapie z tyłu i po jednym pod fotelami. Masz raczej te same głośniki co i w zestawie Logic 7 tylko w wersji LCI nazywa się to HK SSS.

Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.

Opublikowano

A orientuje się ktoś ile głośników jest w F10 w wersji z System HiFi Professional DSP

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Nie no nie możliwe, naliczyłem 9.

Pzdr

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

677A, to gdzie te głośniki mogą być ? 4 z przodu, 2 z tyłu, 2 w półce i co dalej ?

Pzdr

• Członkowie klubu
Opublikowano
W E91 z Harman Kardon = Logic7 mam: 1 w desce, po 2 każdych drzwiach przód i tył (razem 8), 2 w podsufitce z tyłu i 2 pod fotelami z przodu = 13.
Opublikowano
A w e93 w logicu jest na pewno 11. Bez tylniej półki z wiadomych powodów :) nie wiem tylko jak to wyglada w przypadku individuala
Opublikowano
677A, to gdzie te głośniki mogą być ? 4 z przodu, 2 z tyłu, 2 w półce i co dalej ?

Pzdr

2 w desce, po 2 w każdych drzwiach, po jednym pod fotelami i 4 w półce przy tylnej szybie.