Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Amsat - po co zmieniałeś mape silnika na 191 koni, przecież trzeba było kupić od razu M3 lub 335.

To jest przecież nie oryginalne.

Ludzie ja mam fotele od m3 w swoim gracie to musi być wiocha (jak dla kogo) - mi zależało aby mi się dobrze siedziało a nie sugerowałem się znaczkiem.

Tak jak kolega napisał. Jeżeli Ty amsat uważasz, że galke zkienia sie dla kogoś, to współczuję. Ja, tak jak pewnie większość, wszyszystkie zmiany robię dla siebie.

Opublikowano

Przecie napisałem , że też bym zamontował taką tylko gdyby pasowała do reszty.

Na temat gustów nie będę się wypowiadać więcej - przepraszam :oops:

Jeśli chodzi o chip to go nie widać i nie kłuje w oczka . :mrgreen:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano

Boże jak można tak wsioczyć wiśniaki jakich malo DAM SE M-power na kierownice i na gałke biegów a silnik 2 litrowy diesel

Pewnie jak kobiete wpuszczasz do samochodu to posikana widząc te m

:D a naklejki z intermasche power speed devil też naklejacie?

wstyd wiocha zenada tyle powiem ale i tak napiszecie że to jest ok no bo pewnie auto ma moc odrazu większą. :mad2:

Na tym forum wiekszość to tacy sami tuningowcy jak ci z golfa i hondy civik (zresztą widać to po zakupie naklejek na nerki M-power paseczki żenada )

a co do fotela to inna sprwa bo to służy wygodzie ale kierownicak z znaczkiem albo gałaka po co HHAHA :lol:

Opublikowano
Boże jak można tak wsioczyć wiśniaki jakich malo DAM SE M-power na kierownice i na gałke biegów a silnik 2 litrowy diesel

Pewnie jak kobiete wpuszczasz do samochodu to posikana widząc te m

:D a naklejki z intermasche power speed devil też naklejacie?

wstyd wiocha zenada tyle powiem ale i tak napiszecie że to jest ok no bo pewnie auto ma moc odrazu większą. :mad2:

Na tym forum wiekszość to tacy sami tuningowcy jak ci z golfa i hondy civik (zresztą widać to po zakupie naklejek na nerki M-power paseczki żenada )

a co do fotela to inna sprwa bo to służy wygodzie ale kierownicak z znaczkiem albo gałaka po co HHAHA :lol:

Pozwoliłem sobie prześledzić twoje wcześniejszy wypociny, którymi zaśmiecasz forum, tak te o felgach etc i stwierdzam, że to ty jesteś WIEŚNIAKIEM, wpuszczać do samochodu to można PSA, a nie kobietę.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Kamiloo98 również prześledziłem posty, lecz szkoda mi palców na klepanie opinii.

Typo powinien już zmienić auto na wymarzoną Insignie nad którą rozpisywał się pół roku temu.

Opublikowano
Albo założyć podświetlaną gałkę zmiany biegów do E90...

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

ADMIN rob porzadek!

Galka z M (ORI) jest 2-3x razy drozsza dlatego wiekszosc nie zaklada i woli normalna.

Sprawa druga M-pakiet mozna zamowic do kazdego silnika i kazdego praktycznie BMW...wiec nuie rozumiem opini i bzdur.

Dokladajac po jednym ORi M elemencie totuning i pasja wlasciciela, robi to dla siebie nie dla innych!

Kazde BMW szanowane i zadbane lubi zaadoptowac kawalek chociaz M, nie jest to tania zabawa i dlatego sadze ze wiekszosc zazdrosnikow w taki chamski sposob pisze ze M to bzdura do malego silnika....

Nam- tym ktorych M to pasja M nie daje +100 do lansu, nam daje satysfakcje i radosc z jazdy.

To czy ktos ma naklejke na nerach czy nie jego sprawa! To co kto z autem robi to jego wlasna inwencja.

Znamy dwie szkoly tuningu i nie ma co sie o nich rozpisywac kazdy madry wie o co biega.

Kolego z Opla prosze idz na forum Oplowskie i tam wypisuj jakie to bmw sa oszpecone M pakietem.

Zostaw to forum w spokoju i nie siej zametu ani fermentu.

BMW wybiera ten kto chce czerpac radosc z jazdy, jest to kategoria aut Premium.....

I na tym zakoncze.

Pozdrawiam wszystkich